ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ, Του Tennessee Williams(10-20/7/08)

 

ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ
Του Tennessee Williams

Ενα μονόπρακτο μιούζικαλ ξετυλίγεται στις ράγες του τραίνου

Ο ιδιαίτερα εφευρετικός στις ιδέες του και πρωτοποριακός στην υλοποίησή τους Γρηγόρης Χατζάκης και ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ομάδας Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου «Σπείρα-Σπείρα», συναντούν τον Tennessee Williams για 10 μέρες στην Αθήνα, στην καρδιά του καλοκαιριού. Υιοθετούν το Προς Κατεδάφιση, το ντύνουν με ζωντανή μουσική, μετατρέποντάς το για πρώτη φορά παγκοσμίως σε μιούζικαλ και με μια αεράτη καλοκαιρινή διάθεση το μεταφέρουν στο φυσικό του χώρο, τις ράγες των τραίνων στην Κωνσταντινοπόλεως, από τις 10 έως τις 20 Ιουλίου.

Σύνοψη
Ενα κρύο και υγρό πρωινό η μικρή Γουίλι συναντάει τον Τομ στις ράγες του τραίνου μιας μικρής πόλης του Μισισιπί, με φόντο την οικονομική εξαθλίωση της δεκαετίας του ΄30. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση που θα φέρει στο φως το παρελθόν, το παρόν αλλά και το αβέβαιο μέλλον της Γουίλι. Εγκαταλελειμμένη, μόνη και προσκολλημένη πεισματικά στο παρελθόν της, αφηγείται στον Τομ την ιστορία της, στιγματισμένη κυρίως από το θάνατο της αδερφής της, Αλβα.

Η Ταυτότητα της Παράστασης
Μουσική Χρίστος Θεοδώρου
Λιμπρέτο-Διασκευή Διαμαντής Γκιζιώτης
Σκηνοθεσία Γρηγόρης Χατζάκης
Χορογραφία-Κίνηση Ελενα Γεροδήμου
Ενορχήστρωση Γιάννης Γιαννάκος
Φωτισμοί Κωστής Ζάγκας
Ερμηνεύουν Βικτωρία Ταγκούλη, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ

Ερμηνεύει ζωντανά δεκαμελής ορχήστρα:
Βιολί Αντώνης Ρεμούνδος Βιόλα Φώτης Πεζός Τσέλο Λίνα Τριανταφύλλου Κοντραμπάσο Γιάννης Παπαδόπουλος Κλαρινέτο Νεφέλη Γιαννίση Τρομπέτα Γιώργος Δεσσύλας Κόρνο Χρήστος Κατσιγιάννης Φλάουτο Αννα Ζιώγα Βιμπράφωνο Παναγιώτης Κολιαβασίλης Πιάνο Χρίστος Θεοδώρου
Συμμετέχει ο Dj Jimmy Jib

ART HOUSE THEATRE CLUB
Κωνσταντινουπόλεως 46, Κεραμεικός
Τηλ: 6970134560

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
10 έως 20 Ιουλίου 2008

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Καθημερινά στις 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
20 € (κανονικό)
15 € (φοιτητικό)

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
100 θέσεις

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
75 λεπτά

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...