Τι είναι η σπιτική σπερματέγχυση;

Το θέμα της απόκτησης παιδιού από LGBT ζευγάρια συνεχίζει να αποτελεί ένα ταμπού της κοινωνίας μας, όχι δίχως ευθύνη της πολιτείας.

Παρόλα αυτά, λύσεις υπάρχουν, όπως η υιοθεσία και η εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τι; Δεν έχει ακόμα θεσμοθετηθεί; Ναι, η νομιμοποίηση της υιοθεσίας και εξωσωματικής γονιμοποίησης σε LGBT άτομα και ζευγάρια δεν έχει ακόμα προχωρήσει και η αλήθεια είναι ότι όσο και αν πρέπει η κοινότητα να αγωνίζεται για τα δικαιώματα αυτά για όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, άλλο τόσο αλήθεια είναι ότι κανένας δεν το περιμένει από διστακτικές και φοβισμένες κυβερνήσεις, αριστερής, ριζοσπαστικής ή και όχι (πόσο μάλλον όχι) παραφιλολογίας (προσωπική εκτίμηση του γράφοντος).

Παρόλα αυτά, και στην χώρα μας, το μυστικό είναι το χρήμα. Και υιοθεσία μπορείς να κάνεις, ιδιωτικά ή από το εξωτερικό, και εξωσωματική γονιμοποίηση σε ιδιωτικές κλινικές και αναζήτηση παρένθετης μητέρας. Το έχουμε δει στους πλούσιους τηλεαστέρες μας, ακόμα ακόμα ίσως και στους ίδιους τους πολιτικούς μας που δεν ψηφίζουν υπέρ! Αλλά ας σταματήσουμε εδώ, όσο αφορά το "κουτσομπολίστικο" κομμάτι της υπόθεσής μας.

Στο εξωτερικό, πολλά LBGT άτομα προχωρούν στην λεγόμενη σπιτική σπερματέγχυση, που δεν κοστίζει τίποτα. Περί τίνος πρόκειται;

Το σπέρμα τοποθετείται σε μια σύριγγα από την οποία έχουμε αφαιρέσει το μπροστινό, μεταλλικό της κομμάτι. Στην συνέχεια η σύριγγα τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο βαθιά μέσα στον κόλπο της γυναίκας, με προσοχή και πολύ απαλά. Στην συνέχεια αργά αδειάζουμε το σπέρμα μέσα στον κόλπο και αφαιρούμε πάλι αργά την σύριγγα. Η γυναίκα θα πρέπει για τουλάχιστον 30 λεπτά να καθίσει σε ανάπαυση. Κάποιες λεσβίες που το έχουν δοκιμάσει με επιτυχία λένε ότι κάθισαν με την μέση τους ανυψωμένη. Έτσι διευκολύνεται το σπέρμα για να φτάσει στο ωάριο.

Η διαδικασία θα πρέπει να γίνει την πιο γόνιμη μέρα της γυναίκας, δηλαδή την 14η μέρα του κύκλου της, αν και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να γνωρίζει καλά η καθεμία γιατί διαφοροποιείται από άτομο σε άτομο.

Ο δότης του σπέρματος μπορεί να είναι ένας γνωστός μας, ένας φίλος ή ένας άντρας που θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του ως γονέας και είναι αυτό το κομμάτι που αφορά όλη την κοινότητα. Όσο και τα τρανς άτομα που δεν έχουν κάνει φυλομετάβαση. Ωστόσο θα πρέπει να τηρηθούν κανόνες υγιεινής και να έχουν προηγηθεί ιατρικές εξετάσεις ώστε να αποφευχθούν μεταδόσεις νοσημάτων.

Η σπερματέγχυση μπορεί να γίνει περίπου δεκαπέντε λεπτά μετά την εκσπερμάτωση.

Επίσης μια γυναίκα μπορεί να κάνει την διαδικασία με σπέρμα που θα "αγοράσει" από τράπεζα σπέρματος (και στην Ελλάδα). Κοστίζει από 250 έως 300 ευρώ και σχετικά με το ξεπάγωμα του σπέρματος απαιτείται περίπου μία ώρα για να ακολουθήσει η διαδικασία, αν και περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθετε από την ίδια την τράπεζα σπέρματος.

Βεβαίως η επιτυχία της σπιτικής αυτής τεχνικής εξαρτάται από την ηλικία της γυναίκας, από την τύχη (πάντα) αλλά και να μην έχει η γυναίκα ή ο δότης κάποιο πρόβλημα γονιμότητας. Παρόλα αυτά, πολλοί είναι αυτοί, στο εξωτερικό, που παραδέχονται ότι απέκτησαν παιδί με αυτό τον τρόπο.

Καλό είναι να πάρετε συμβουλές και από τον γυναικολόγο σας. Αλλά αν τηρηθούν οι παραπάνω κανόνες, δεν έχετε να χάσετε κάτι, παρά μόνο να κερδίσετε...

Και μην ξεχνάτε. Μπορεί η γονεϊκότητα να μην αναγνωρίζεται νομικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα LGBT δεν είναι και γόνιμα, εκτός και αν υπάρχει κάποιο ιατρικό θέμα.  

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την φωτογραφία της Έλενας από την Ισπανία, 34 χρονών, επτά μηνών έγκυος. Έμεινε έγκυος με την τεχνική της σπιτικής σπερματέγχυσης!

σπερματέγχυση

Πηγή soyhomosensual.com

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...