Με ποια ζώδια ταιριάζει η Λεσβία Σκορπιός;

Σκορπίνες ήρθε η σειρά σας... Μαζί με τα γενέθλιά σας, από τις 23 Οκτωβρίου, βρείτε και το ιδανικό σας ταίρι, σύμφωνα με ταααα ΑΣΤΡΑ!

Σκορπιός Γυναίκα-Κριός Γυναίκα
Αυτό που ξεκινά ως σαν θυελλώδη ερωτική σχέση δεν μπορεί να έχει καμία αντοχή, αλλά μπορείτε να την απολαύσετε όσο διαρκεί. Η χημεία που υπάρχει μεταξύ σας είναι μία φούσκα που θα εκραγεί σε μια έκρηξη ερωτικού ενδιαφέροντος και ενθουσιασμού. Και οι δύο είστε ενεργητικές και ειδικά όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς. Όλα είναι μια χαρά στην κρεβατοκάμαρα. Και οι δύο έχετε ισχυρές προσωπικότητες και θέλετε να ελέγξετε η μία την άλλη. Μπορείτε να αναπτύξετε έναν υγιή σεβασμό για τις δυνάμεις του συντρόφου σας και να αισθανθείτε ότι έχετε συναντήσει κάτι που σας ταιριάζει.

Σκορπιός Γυναίκα-Ταύρος Γυναίκα
Η γυναίκα Ταύρος και η γυναίκα Σκορπιός, είναι αντίθετα ζώδια,  έλκονται άμεσα μεταξύ τους σαν μαγνήτες. Από την αρχή, η συναισθηματική και αισθησιακή γυναίκα Ταύρος φαίνεται σαν ένα τέλειο ταίρι για τη παθιασμένη και σέξι γυναίκα Σκορπιό. Η γυναίκα Ταύρος και η γυναίκα Σκορπιός μπορούν να μαγέψουν η μία την άλλη κατά καιρούς ή να τρελάνουν εντελώς η μία την άλλη. Παρόλα αυτά, οι βασικές αξίες στη ζωή τους είναι η ίδιες και έχουν τόσα πολλά πράγματα από κοινού με αποτέλεσμα να μπορούν να αντιμετωπίσουν  όλα τα εμπόδια που δημιουργούνται στην σχέση τους.

Σκορπιός Γυναίκα-Δίδυμος Γυναίκα
Μια γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Σκορπιός θα κάνουν αντίθεση σαν ζευγάρι. Έχουν χαρακτηριστικά που βρίσκονται στις δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Και οι δύο μπορεί να έλκονται μεταξύ τους. Αλλά την ίδια στιγμή, μερικές ιδιότητες θα τους διαλύσει. Θα υπάρξει αρχική έλξη μεταξύ των δύο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια σοβαρή σχέση είναι ίσως να μην έχει πιθανότητες  για αυτό το ζευγάρι. Μια γυναίκα Σκορπιός θα είναι πάντα  ανήσυχη στην προσπάθειά της να σχηματίσει ένα βαθύ δεσμό με τη γυναίκα Δίδυμο. Μια γυναίκα Δίδυμος έχει την τάση να ασχολείται με οτιδήποτε σε ένα πολύ επιφανειακό επίπεδο και για αυτό, δεν σκέφτεται πολύ τη δέσμευση. Αυτή η διαφορετικότητα των χαρακτηριστικών τους θα οδηγούσε τη σχέση στα προβλήματα. Μια γυναίκα Σκορπιός έχει την τάση να κάνει τη δουλειά της με ένα συγκεκριμένο τρόπο που δεν  θα υποστηρίζεται από τη γυναίκα Δίδυμο. Ο Σκορπιός μπορεί απλά να σε κοιτάζει ενώ για ο Δίδυμος ψάχνει για συζήτηση.

Σκορπιός Γυναίκα-Καρκίνος Γυναίκα

Ο συνδυασμός αυτών των ζωδίων είναι χαρισματικός και επωφελής και για τους δύο. Ενώ η γυναίκα Καρκίνος θα επιτρέψει στη γυναίκα Σκορπιό να φροντίζει και να εμπιστεύεται άλλους, η γυναίκα Σκορπιός θα εμποτίσει κάποια αναγκαία περιπέτεια στη ζωή της συντρόφου της. Αν και αυτή η σχέση δεν βασίζεται στη φιλοσοφία «δούναι και λαβείν» οι συνθήκες είναι τέτοιες που α επιτρέψουν στα άτομα να μάθουν και να επωφεληθούν από κάθε βήμα που κάνουν σε αυτή τη σχέση. Ο φυσικός τρόπος με τον οποίο η σχέση θα εξελίσσεται, θα είναι γοητευτικός και για τις δύο επειδή θα βρίσκονται μαζί για λόγους πολύ βαθύτερους από το φλερτ. Μία γυναίκα Καρκίνος και  μια γυναίκα Σκορπιός μπορούν να δημιουργήσουν μια μακροχρόνια σχέση και να έχουν μια πολύ ωραία ζωή μαζί.

Λεσβία Σκορπιός

Γυναίκα Σκορπιός-Γυναίκα Λέων
Αν και οι δύο, μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Σκορπιός θα ταιριάζουν στο κρεβάτι, θα υπάρχουν στιγμές όπου η Σκορπιός θα θέλει απλά να ξαπλώσουν, ενώ η Λέαινα θα θέλει να πειραματιστούν. Θα έχουν και οι δύο κάποιες ανήσυχες, υπερκινητικές στιγμές αλλά τελικά, θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Για να διατηρήσετε τη σχέση αυτή ισχυρή, και οι δύο θα πρέπει να κάνετε βήματα μπροστά – ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει περιθώριο να γλιστρήσετε, διότι όταν κάποια από τις δύο γλιστρήσει, τότε η άλλη θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τις πεποιθήσεις της πάνω της. Και όταν αυτό συμβεί, η σχέση θα διαλυθεί από το εσωτερικό, σκοτώνοντας κάθε άτομο ψυχικά και συναισθηματικά.

Γυναίκα Σκορπιός-Γυναίκα Παρθένος
Ένα κλασικό ζευγάρι που μένει μαζί και στα καλά και στα άσχημα, μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Σκορπιός θα ζήσουν τη ζωή που κρίνουν αυτές κατάλληλη, χωρίς την έγκριση ή τις υποδείξεις  κανενός. Θα κάνουν τα λάθη τους και να μάθουν από αυτά. Αν και μπορεί να μην περάσουν τη ζωή τους σε απόλυτη πολυτέλεια, και οι δύο είναι αρκετά άνετες μεταξύ τους που θα ζήσουν ευτυχισμένη μαζί. Τα σκαμπανεβάσματα που αντιμετωπίζουν δεν θα αποδυναμώσει τους δεσμούς τους, αλλά θα τις ενισχύσει εσωτερικά για να βιώσουν αυτό που είναι γραφτό για εκείνες. Ευτυχία.

Γυναίκα Σκορπιός-Γυναίκα Ζυγός
Έντονα συναισθήματα τρέχουν μέσα από τις καρδιές της γυναίκας Ζυγού και της γυναίκας Σκορπιού. Αυτή η σχέση είναι τέτοια που και τα δύο άτομα θα επωφεληθούν ο ένας από τον άλλον με κάποιο τρόπο και θα κρατήσουν ο ένας τον άλλον, επειδή ξέρουν ότι είναι με τους σωστούς ανθρώπους. Ο λόγος που αυτή η σχέση θα ανθίσει είναι λόγω της γυναίκας Ζυγού που θα αναλάβει την πρωτοβουλία να περπατήσει μέχρι τη γυναίκα Σκορπιό και να της ζητήσει να βγουν. Θα καταλάβει αμέσως τις προθέσεις της, είτε σοβαρές είτε όχι, και στη συνέχεια θα λάβει μια απόφαση που θα την έχει υπολογίσει πρώτα.. Αν και μια γυναίκα Σκορπιός  φαίνεται ανέμελη στην αρχή, η ένταση της θα εμφανιστεί όταν καταλάβει πως η σχέση αρχίζει και σοβαρεύει.

Γυναίκα Σκορπιός-Γυναίκα Σκορπιός
Μια γυναίκα Σκορπιός και μια γυναίκα Σκορπιός μπορούν να δημιουργήσουν μαγεία στον κόσμο, αν το επιθυμούν. Και οι δύο έχουν τέτοια δύναμη και ένταση ώστε να επιτύχουν ό, τι στους άλλους φαίνεται αδύνατο. Με το διπλάσιο, το πάθος και την εμμονή στη σχέση, μια γυναίκα Σκορπιός και μια γυναίκα Σκορπιός, είναι  χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως πρέπει να είναι μια αληθινή σχέση.  Είναι θρυλικό παράδειγμα της συμβατότητας, του ζευγαρώματος και της διαμονής, για όλα τα άλλα ζευγάρια.

Γυναίκα Σκορπιός-Γυναίκα Τοξότης
.Αν και η γυναίκα Σκορπιός  λατρεύει την ελευθερία της, δεν της αρέσει να βγαίνει έξω όσο στην γυναίκα Τοξότη. Η γυναίκα Τοξότης θέλει να ζήσει τη ζωή της κάτω από συνεχόμενη λάμψη και προσοχή. Η γυναίκα Σκορπιός μπορεί να θέλει να μείνει πίσω στο σπίτι και να απολαύσει την ηρεμία, ενώ η σύντροφός της μπορεί να έχει την ανάγκη να βγει και να απαλλάξει τον εαυτό της από το στρες. Ωστόσο, εάν μπορέσουν να συμβιβαστούν και να βρουν  κοινό έδαφος για να σταθούν, θα είναι ευτυχισμένες μαζί.

Λεσβία Σκορπιός

Γυναίκα Σκορπιός-Γυναίκα Αιγόκερως
Λόγω της πρακτικής και της γεμάτης κατανόηση σχέσης τους μπορεί να έρθουν σε ένα σημείο ακινησίας. Μετά από ένα χρονικό διάστημα η αγάπη μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο στασιμότητας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη ρήξη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα αυτής της ρήξης  είναι πως και οι δύο θα καταρρεύσουν. Αυτό το εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί καθώς η φιλία τους μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη σε τέτοιες καταστάσεις. Μια άλλη προϋπόθεση για αυτό το είδος της σχέσης είναι η υπομονή που και οι δύο έχουν σε αφθονία. Η γυναίκα Σκορπιός και η γυναίκα Αιγόκερως  είναι άνθρωποι με ισχυρή θέληση, και θα πρέπει να τη διατηρήσουν αν θέλουν η σχέση τους να πετύχει.

Γυναίκα Σκορπιός-Γυναίκα Υδροχόος
Η γυναίκα Υδροχόος έχει επίσης να έχει στο μυαλό της πως υπάρχουν πολύ λόγοι που θα μπορούσαν να διώξουν μακριά τη γυναίκα Σκορπιό. Αν και ιδιοσυγκρασία της γυναίκας Σκορπιού είναι ανεξέλεγκτη, μπορεί να μην ανεχτεί τα συχνά ξεσπάσματα. Και οι δύο τους  είναι αρκετά αντιφατικές και κυκλοθυμικές κατά καιρούς και αυτό μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην σχέση τους. Σεξουαλικά οι δύο τους μπορεί και να ταιριάζουν αν καταφέρουν να ανακαλύψουν τις ανάγκες η μία της άλλης. Αν όχι, τότε δεν θα υπάρχει συνοχή στη σεξουαλική τους ζωή. Αυτό το αίσθημα της ανολοκλήρωσης μπορεί  να οδηγήσει σε μια καταστροφική μάχη.

Γυναίκα Σκορπιός-Γυναίκα Ιχθύες
Αυτή η σχέση θα είναι γεμάτη πάθος και πόθο. Και τα δύο άτομα που εμπλέκονται θα εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν η μία την άλλη με διάφορους τρόπους που θα τους φέρουν πιο κοντά. Θα αγαπιούνται και θα ποθούν η μία την άλλη κάθε δευτερόλεπτο που θα είναι στη διάθεσή τους. Αν και η γυναίκα Ιχθύς θα φέρει έναν αέρα αβεβαιότητας γύρω από τον εαυτό της,  η γυναίκα Σκορπιός θα σταθεί στο ύψος της και θα αναλάβει την κατάσταση. Δυστυχώς, η φλόγα που τόσο εύκολα άναψε, τόσο εύκολα και θα σβήσει. Είναι και οι δύο μυστικοπαθείς. Πρόκειται για μια συνήθεια που μπορεί να βάλει τη σχέση αυτή σε κίνδυνο.

Πληροφορίες astro live

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...