10 συμβουλές για τέλειο σεξ στην σχέση σας

Το σεξ είναι ο τομέας της ζωής μας που κουβαλάει τα περισσότερα στερεότυπα. Όσο το θέλουμε άλλο τόσο το καταδικάζουμε, πολλές φορές δίχως να το καταλαβαίνουμε.

Επιπλέον σε μια μακροχρόνια σχέση, η συνήθεια και η μιζέρια παραμονεύει! Στο χέρι σας είναι να τα καταπολεμήσετε. Το ταίρι μας είναι όμορφο να είναι ο αποδέκτης των φαντασιώσεών μας και όχι ο εαυτός μας ή μια ξεπέτα!

Επιπλέον, υπάρχει πάντα ένας δισταγμός στο να εκφράσουμε στο ταίρι μας τις πιο απόκρυφες φαντασιώσεις μας, μήπως μας παρεξηγήσει, λες και αυτός που μας αγαπάει, μας θέλει σεμνούς/ες και δίχως ερωτικές φαντασιώσεις! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. 

Θέλετε λοιπόν, απλά να απολαύσετε το σεξ με το ταίρι σας όπως ποτέ άλλοτε;

Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές:

1- Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης

Η αποδοχή του σώματός μας είναι το βασικό συστατικό!

Image result for mi cuerpo gordito perfecto

2- Μην επηρεάζεσαι από αυτά που βλέπεις στα πορνό βίντεο

Όπως λέει ο φιλόσοφος Jean Baudrillard, "τόση τσόντα σκοτώνει την επιθυμία". Το μήνυμα δεν είναι να μην βλέπετε πορνό αλλά αυτά που βλέπουμε σε μια τσόντα είναι τόσο προβλεπόμενα που είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Image result for porno mujeres

 

3- Αυτο-ικανοποιήσου όσο μπορείς

Ο αυνανισμός σε άντρες και γυναίκες είναι αυτό που μας βοηθάει να αγαπήσουμε το σώμα μας και να καταλάβουμε τι ακριβώς μας αρέσει για να το ζητήσουμε και από τον/την παρτενέρ μας. Κάντε το μόνοι σας αλλά και με την ερωτική σας παρέα.

Image result for mastubracion mujeres

 

4- Πες στο ταίρι σου πως σου αρέσει

Κάντο δίχως ντροπή, όχι επιτακτικά αλλά με αίσθηση της σεξουαλικότητας της στιγμής. Κατεύθυνε τα χέρια, το στόμα και το κορμί του/της και να είσαι σίγουρος/η ότι θα το κατευχαριστηθεί!

Image result for mujeres lesbianas

5- Η χειρότερη ερώτηση

Η χειρότερη ερώτηση είναι "ήρθες ήδη;". Δεν τελειώνουν όλα όταν ο άλλος ή η άλλη τελειώσει πριν από εσένα ούτε όταν εσύ τελειώσεις... Επίσης δεν είναι καταστροφικό αν ο άλλος ή η άλλη δεν έχει τελειώσει. Είναι η ώρα να ρωτήσεις πως το θέλει και εκείνος/η.

Image result for mujeres lesbianas

6- Ένα παιχνίδι ρόλων ποτέ δεν είναι άσχημο!

Ξεβολευτείτε! Τολμήστε να εκφράσετε τις φαντασιώσεις σας, Μην είστε τόσο εγωιστές ώστε να τις κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας!

Image result for mujeres lesbianas

7- Συγκεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε

Όχι δεν είναι αυτή η ώρα που θα σκεφτείτε τι λάθος κάνατε στην δουλειά σήμερα, ούτε καν τα προβλήματα που έχετε με το ταίρι σας. Τώρα είναι η ώρα του σεξ! Μόνο!

Image result for mujeres lesbianas

8- Αλλάξτε μέρος

Έλεος με το κρεβάτι και το ανάσκελα! Αρχίστε εξερευνώντας κάθε στάση σε κάθε γωνιά του σπιτιού και όταν αυτό φτάσει στα όρια του... εκεί έξω σας περιμένει ένας ολόκληρος κόσμος με απίθανα μέρη για σεξ...

Image result for mujeres lesbianas

 

9- Mασάζ

Το μασάζ είναι ένα πολύ έξυπνο όπλο στο να ξυπνήσετε τον αισθησιασμό στην σχέση σας...

Image result for masaje entre mujeres

10- Δοκιμάστε τα πάντα

Στο σεξ όλα επιτρέπονται. Με προστασία πάντα. Βάλτε αγάπη! Η αγάπη είναι το καλύτερο συστατικό στο σεξ!

Image result for amor entre mujeres

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...