Δράμα: Στη ΜΕΘ 17χρονη μαθήτρια - Της έδωσαν ψυχοφάρμακα και ασέλγησαν σε βάρος της

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Δράμας η είδηση που θέλει μια 17χρονη μαθήτρια της περιοχής να εντοπίστηκε σε πάρκο της πόλης ημίγυμνη και σχεδόν αναίσθητη.

Σύμφωνα με το dramini.gr, η κοπέλα που βρέθηκε από περίοικο στην ευρύτερη του Κολυμβητηρίου Δράμας, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στο νοσοκομείο Καβάλας για αξονική τομογραφία.

Τα ξημερώματα της Τρίτης η κοπέλα επέστρεψε στο νοσοκομείο της Δράμας όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα διασωληνωμένη στη Μ.Ε.Θ.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν άμεσα έρευνα για το περιστατικό και από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι η νεαρή κοπέλα είχε πάει στο πάρκο μαζί με άλλους τρεις νεαρούς, 18, 21 και 28 ετών για να κάνουν χρήση χασίς.

Κάποια στιγμή, ένας από τους νεαρούς φέρεται να έδωσε δια της βίας στην κοπέλα ψυχοφάρμακα, με αποτέλεσμα να χάσει στις αισθήσεις της.

Οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση. Εκεί, ο ένας από αυτούς φέρεται να ομολόγησε ότι ασέλγησε πάνω στο άτυχο κορίτσι όταν εκείνο ήταν αναίσθητο.

Ο καθ' ομολογίαν του δράστης συνελήφθη, όπως και οι υπόλοιποι που κατηγορούνται για συνέργεια σε χρήση ναρκωτικών και ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και οι τρεις νεαροί θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Πηγή Lifo

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...