Μίλα με την Νατάσσα Μποφίλιου ζωντανά!

Νατάσσα Μποφίλιου Live on Mind Radio, lesbian.gr, 13 Οκτωβρίου 23.00 - 01.00

Την έχετε ακούσει από κοντά στις συναυλίες της που δίνει σε όλη την Ελλάδα και τώρα θα έχετε την ευκαιρία να την ακούσετε από την άνεση του σπιτιού σας.

Τρίτη και 13 η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου θα βρίσκεται στο στούντιο του Mind Radio, lesbian.gr, ζωντανά στις 23.00 – 01.00 για μια αποκαλυπτική ιδιαίτερη ζωντανή εκπομπή. Συντονιστείτε, μπείτε στο chat του Mind Radio και μιλήστε ζωντανά με την Νατάσσα Μποφίλιου!

Νατάσσα Μποφίλιου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, όπου και μεγάλωσε, και έχει σπουδάσει πολιτική ανάλυση στη Νομική σχολή των Αθηνών. Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων από το Ελληνικό Ωδείο.

Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι συμμετέχοντας στις εμφανίσεις του Χρόνη Αηδονίδη. Το 2004, πήρε μέρος στη Δεύτερη Ακρόαση της δισκογραφικής εταιρίας "Μικρή Άρκτος", διευθυντής της οποίας είναι ο στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος ("Μικρή πατρίδα", "Δυο μέρες μόνο", "Δεν είσαι εδώ" κ.ά.). Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει ερμηνεύοντας δύο τραγούδια στο album "Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου", το οποίο με τα 17 τραγούδια που περιείχε συνέστησε στο κοινό νέους καλλιτέχνες.

Ένα χρόνο μετά, έκανε το πρώτο της προσωπικό album σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Κώστα Τσίρκα με τίτλο "Εκατό μικρές ανάσες" από την εταιρία "Μικρή Άρκτος". Οι κριτικές που απέσπασαν και οι τρεις δημιουργοί ήταν θετικότατες και το album κατάφερε να πωλήσει αρκετά αντίτυπα.

Το 2006 συμμετείχε στο album του Σταμάτη Κραουνάκη "Πεθαίνοντας στην Αθήνα", το οποίο περιείχε τη μουσική από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Το 2007, κυκλοφόρησε πάλι από τη Μικρή Άρκτο το CD-single "Εν λευκώ" σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Θέμη Καραμουρατίδη, ως πρόλογος του album που έκαναν οι τρεις καλλιτέχνες τον Μάρτιο του 2008, "Μέχρι το τέλος", άλμπουμ που κατάφερε να εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς.

Τώρα η Νατάσσα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις ζωντανές της εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...