Ένα νέο παιδί διεκδικεί την ζωή του στον τόπο καταγωγής του

Σίγουρα η ζωή ενός lgbt ατόμου στην Ελληνική επαρχία είναι δύσκολη. Όμως, κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν την δύναμη να διεκδικήσουν την ζωή τους, όπως την θέλουν, εκεί που την θέλουν. Και αξίζουν τον θαυμασμό μας.

Μία ακόμα τέτοια περίπτωση αποτελεί αυτή που βρήκαμε στο  lesvosnews.net όπου δημοσιεύει ανάρτηση ενός νέου παιδιού. Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook απευθύνεται στους συμπατριώτες του, σχετικά με την απόφαση της φυλομετάβασής του:

"Θα ήθελα όλοι εσείς οι κολλητοί μου,οι φίλοι μου,οι γνωστοί μου,οι άγνωστοι, ακόμα και αυτοί που με βλέπουνε σαν εχθρό τους αλλά μου το παίζουνε φίλοι ενώ με κραζουνε πισώπλατα! πως πήρα μία απόφαση και έκανα μία επιλογή που θα αλλάξει την ζωή μου ριζικά! Δεν θα εναποθέσω σε εξαναγκασμό τον εαυτό μου,δεν ξύπνησα μία ωραία πρωία και δουλειά δεν είχα τι να κάνω! Έχω σώας τα φρένας και περίσσια υπομονή από όσο θα έπρεπε τελικά 🙂 επειδή αισθάνομαι πολλά χρόνια το αντίθετο από αυτό που είμαι, αποφάσισα να ακολουθήσω ορμονοθεραπεια με σκοπό την αλλαγή φύλου και με νόμιμες διαδικασίες και την αλλαγή ονόματος, γιαυτό βρίσκομαι ήδη στην Αθήνα για τις ιατρικές διαδικασίες τις οποίες ολοκλήρωσα, και στην επιστροφή μου στην Λέσβο θα προσπαθήσω να επιβιώσω σε μια κλειστή κοινωνία μίσους, διακρίσεων, φασισμού και ημιμάθειας....δεν με νοιάζει να χάσω! Δεν με νοιάζει αν θα με χλευασουνε! Αν θα γελάσουν! Ξέρω πως θα κερδίσω περισσότερα από όσα θα χάσω και αυτό είναι σίγουρο! Είναι δικαίωμα στην ζωή! Δικαίωμα στην ευτυχία! Δικαίωμα ενός ανθρώπου να εκφραστεί έξω από ένα σώμα και μία φύση που δεν ήταν από την αρχή δική του! Και σκοπός μου είναι όχι να εγκαταλείψω τον τόπο μου επειδή θέλω να είμαι ευτυχής αγαπάω τον τόπο μου....αλλά να πολεμήσω για την ευτυχία μου και να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ σε αυτούς που θα με στηρίξουνε 🙂 αυτά από μένα.....καλές γιορτές! Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017 χωρίς πολέμους και δυστυχία "

Εμείς ευχόμαστε σε αυτό το νέο παιδί από την Λέσβο αυτές οι γιορτές να είναι οι καλύτερες της ζωής του αφού επέλεξε το δώρο της ζωής του για τον εαυτό του και καλά έκανε. 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...