Με ποια ζώδια ταιριάζει η λεσβία Αιγόκερος

Χριστουγεννιάτικες Αιγοκερίνες μην αγχώνεστε με τις επιλογές σας...

Τα άστρα λένε ότι έχετε πολλές...

Και χρόνια πολλά!!! 

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Κριός
Μαθαίνετε η μία την άλλη απότομα, αλλά το πάθος ανάμεσα σας έχει τη δυνατότητα να διαρκέσει. Η οικειότητα μεταξύ σας είναι υπέροχη καθώς και οι δύο λατρεύετε η μία την άλλη. Η σχέση σας είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Μπορείτε να είστε το δυναμικό ζευγάρι που μένει για πάντα μαζί, ενώ οι υπόλοιποι αναρωτιούνται πώς δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να τα πάνε  τόσο καλά μαζί. Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια μεγάλη ποικιλία ατομικών ταλέντων. Μπορείτε να εμπνεύσετε η μία την άλλη για να γίνετε πιο αποτελεσματικές, αποδοτικές και επιτυχημένες.

1

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Ταύρος
Ο συνδυασμός του Ταύρου με τον Αιγόκερω θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους αστρολογικούς συνδυασμούς. Όταν ενώνονται υπάρχει μια ταυτόχρονη ένωση των θετικών και δημιουργικών δυνάμεων αλλά και μια λεπτή και ισχυρή σωματική έλξη. Κατανοούν τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία η μία της άλλης τέλεια και  ενεργούν αναλόγως. Δεδομένου ότι και οι δύο έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις σε μία σχέση κάνουν ακριβώς το ίδιο και στη σύντροφό τους. Πληρούν ο ένας τον άλλο συναισθηματικά, σωματικά, πνευματικά και οικονομικά.

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Δίδυμος
Η γυναίκα Δίδυμος και η γυναίκα Αιγόκερως έχουν αγαπούν διαφορετικά πράγματα και μισούν διαφορετικά πράγματα. Έτσι, θα καταλήξουν να κάνει διαφορετικά πράγματα, ενώ βρίσκονται μαζί. Μια γυναίκα Αιγόκερως θα βρει την ορμητική συμπεριφορά της γυναίκας Διδύμου πολύ ασαφής και ανοργάνωτη δεδομένου ότι είναι ένα τέρας ακρίβειας. Έχει μια κλίση προς την τελειομανία. Της αρέσει να κάνει τη δουλειά της με συστηματικό τρόπο, που δεν μπορεί να ακολουθηθεί από μία γυναίκα Δίδυμο. Παίρνει τους κινδύνους σε όλους τους τομείς της ζωής, είτε πρόκειται για επιχείρηση, αγάπη, φιλία ή οικογενειακά θέματα. Δεν ρισκάρει. Θα αξιολογήσει προσεκτικά τις επιλογές της και στη συνέχεια θα καταλήξει σε μια απόφαση. Η γυναίκα Δίδυμος αγαπά να περιπλανιέται σε άγνωστα εδάφη χωρίς πολλή σκέψη.

capricorngirl

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Καρκίνος
Το αν η γυναίκα Αιγόκερως θα φέρει στην γυναίκα Καρκίνο τις περιπέτειές της δεν είναι σίγουρο. Όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως η γυναίκα Καρκίνος θα αρνηθεί. Από τη στιγμή που θα αντιμετωπίσουν συγκρούσεις απόψεων σε κάθε πτυχή της ζωής τους, θα μαλώνουν συνέχεια για θέματα που θα διαλύσουν τη σχέση τους. Για να δουλέψει αυτή η σχέση, η γυναίκα Καρκίνος και η γυναίκα Αιγόκερως  θα πρέπει να κοιτάξουν τη σχέση τους αντικειμενικά. Αφού το κάνουν αυτό πλέον θα είναι εξοπλισμένες να καταλάβουν τι είναι αυτό που κάνει τη σχέση τους εύθραυστη. Όταν το συνειδητοποιήσουν αυτό, θα χειρίζονται τα θέματα καλύτερα και σιγά-σιγά θα βοηθήσουν η μία την άλλη για να ζήσουν μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή.

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Λέων
Όλα δεν έχουν χαθεί για το ζευγάρι, γιατί όπου υπάρχει πρόβλημα, με καθαρή δύναμη και κίνητρο παράγουν μια λύση. Έτσι, μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Αιγόκερως θα είναι σε θέση να εργάζονται πάνω στα θέματα τους, εφόσον κάνουν συμβιβασμούς. Η μεγάλη προσπάθεια θα πρέπει να γίνει από την γυναίκα Λέων, πράγμα που θα κάνει τη γυναίκα Αιγόκερω να καταλάβει πως έχει κάποια που θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη σχέση τους ζωντανή. Όταν το ζευγάρι κάνει μια προσπάθεια να ζήσει αρμονικά, χωρίς να τσακώνονται, θα συνειδητοποιήσουν ότι όλα τα προβλήματά τους μπορούν να λυθούν με μια μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά τους. Καμία σχέση δεν επιβιώνει χωρίς τσακωμούς, αλλά το κλειδί είναι να αφήσουν την ευτυχία να εξουδετερώσει τη θλίψη. Όταν το καταλάβουν αυτό, θα είναι σε θέση να εμπλουτίσουν τη ζωή τους.

capwoman

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Παρθένος
Το να πούμε ότι μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Αιγόκερως είναι συμβατές σε όλα τα επίπεδα είναι πραγματικότητα, αν λάβουμε υπ’ όψιν και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την σχέση τους. Αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της μη επικοινωνίας, μπορούν να λύσουν σχεδόν κάθε πρόβλημα. Ωστόσο, εάν δεν μπορέσουν, πιθανότατα η σχέση θα διαλυθεί τόσο γρήγορα όσο δημιουργήθηκε. Στο κρεβάτι, η γυναίκα Παρθένος ξέρει ακριβώς  πώς να ικανοποιήσει μια γυναίκα Αιγόκερω. Οι δύο τους θα έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Την ημέρα που θα αρχίσουν να πιέζουν η μία την άλλη, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Ζυγός
Ο κύριος λόγος που αυτό το ζευγάρι είναι μαζί στην αγάπη είναι ότι έχουν παρόμοια φύση. Ακριβώς όπως μια γυναίκα Ζυγός είναι ευχάριστη και ευγενική, μια γυναίκα Αιγόκερως είναι μία σεμνή αλλά ευχάριστη γυναίκα. Μπορούν και οι δύο να προσελκύουν ανθρώπους, η μία  από καθαρή χρήση της γοητείας και η άλλη με τη γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητά της. Αν και μια γυναίκα Αιγόκερως θέλει να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων, ένα γνώρισμα που είναι σε πλήρη αντίθεση με μια γυναίκα Ζυγό, απολαμβάνει να είναι μαζί της γιατί μπορεί να αισθανθεί την αίσθηση της νίκης πάνω από όλες τις άλλες γυναίκες που ανταγωνίζονται την προσοχή της. Επειδή ξέρει ότι είναι σε ζήτηση και πολύ δημοφιλής, προσπαθεί συνεχώς να επικυρώνει την επιλογή της.

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Σκορπιός
Λόγω της πρακτικής και της γεμάτης κατανόηση σχέσης τους μπορεί να έρθουν σε ένα σημείο ακινησίας. Μετά από ένα χρονικό διάστημα η αγάπη μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο στασιμότητας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη ρήξη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα αυτής της ρήξης  είναι πως και οι δύο θα καταρρεύσουν. Αυτό το εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί καθώς η φιλία τους μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη σε τέτοιες καταστάσεις. Μια άλλη προϋπόθεση για αυτό το είδος της σχέσης είναι η υπομονή που και οι δύο έχουν σε αφθονία. Η γυναίκα Σκορπιός και η γυναίκα Αιγόκερως  είναι άνθρωποι με ισχυρή θέληση, και θα πρέπει να τη διατηρήσουν αν θέλουν η σχέση τους να πετύχει.

capricorn_commission_by_harpyqueen-d53i90o

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Τοξότης
Θα μοιραστούν μια απολύτως υγιή χημεία. Και οι δύο είναι εξαιρετικά συμβατές μεταξύ τους και αυτό τις κάνει να λάμπουν και να ξεχωρίζουν στο πλήθος. Δεδομένου ότι  είναι αρκετά ίδιες  στα περισσότερα πράγματα που κάνουν, γίνεται εύκολο για εκείνες να επικοινωνήσουν και να ζήσουν τη ζωή τους με τον τρόπο που θέλουν. Πολλά ανεπιθύμητα προβλήματα θα εξαφανιστούν επειδή η κατανόηση που έχουν μεταξύ τους, τις βοηθά να δώσουν προτεραιότητα στη κοινή ζωή τους.

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα  Αιγόκερως
Δύο γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί σχηματίζουν μια σχέση που μπορεί να ονομαστεί παραδεισένια. Είναι αρκετά σαφές  ότι αυτό το ζευγάρι θα είναι ίδιο σε πεποιθήσεις, ιδέες, γούστα και προτιμήσεις. Θα υπάρχει ένα σύνολο των διαφορών που θα ξεχωρίζει σαφώς σε αυτή τη σχέση, αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε δύο παρόμοια άτομα να σχηματίζουν μια πραγματικά υγιή σχέση.

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Υδροχόος
Αν και είναι δύσκολο να χειριστεί κάποιος τη γυναίκα Αιγόκερω, η γυναίκα Υδροχόος είναι αρκετά έμπειρη στην αντιμετώπιση δύσκολων γυναικών. Θα την ηρεμήσει και θα την χειριστεί με έναν τρόπο που θα κάνει τη γυναίκα Αιγόκερω ευτυχή και υπερήφανη που είναι μαζί της. Η γυναίκα Υδροχόος είναι έξυπνη και ταλαντούχα και θα χρησιμοποιήσει τα θετικά χαρακτηριστικά της για να προκαλέσει την ενεργητικότητα της γυναίκας Αιγόκερω. Η σχέση ανάμεσα στη γυναίκα Αιγόκερως και τη γυναίκα Υδροχόος θα είναι ξεχωριστή και ολοκληρωμένη αρκεί και οι δύο να είναι ειλικρινείς και σωστές.

zodiac-monsters-fantasy-digital-art-damon-hellandbrand-10

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Ιχθύς
Η γυναίκα Αιγόκερως και η γυναίκα Ιχθύς θα μοιραστούν μια ερωτική και εποικοδομητική σχέση. Αν και φαίνεται πως έχουν διαφορές απόψεων, πάντα θα συμφιλιώνονται και θα κάνουν πράγματα η μία για την άλλη. Η σχέση τους θα μεγαλώσει και θα γίνει δυνατή. Θα θρέψει και τις δύο και θα τους δώσει τη δυνατότητα να σταθούν μπροστά στον κόσμο, εάν χρειαστεί. Η γυναίκα Αιγόκερως και η γυναίκα Ιχθύς θα δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό δεσμό, σχεδόν στα όρια της τελειότητας.

capricorn_postcard-rf221c583123b4416908dc9832daf7193_vgbaq_8byvr_324

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...