Τι θα δούμε την Κυριακή (29/1) στο GenderFest

Το πρόγραμμα του πρώτου GenderFest για την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017, έχει ως εξής:

19:30-21:10 Προβολή «Casablanca Calling»

Το «Casablanca Calling»  είναι μια ταινία με θέμα τις γυναίκες στο Ισλάμ: πώς εκείνες ανεβαίνουν ιεραρχικά στην πατριαρχική κοινωνία, μερικές φορές με διαφορετικό τρόπο από τους κανόνες και τους φραγμούς των δυτικών κοινωνιών.

21:30-22:30 Παρουσίαση Samania + Q&A

Οι Samania είναι ένα καλλιτεχνικό δίδυμο αποτελούμενο από τη Samira και την Ania, οι οποίες είναι χορεύτριες και performers. Στις performances τους θίγουν θέματα που αφορούν το σώμα και τη γυναικεία ταυτότητα και τo πώς αυτά τα δύο εγκληματοποιούνται ή και περιορίζονται. Θα παρουσιάσουν το βίντεο με την performance τους «Cloth», στην οποία κάνουν την ερώτηση: «Πώς ντύνεται η ελευθερία;» Με το «Cloth» οι Samania ανοίγουν ένα διαπολιτισμικό διάλογο που θίγει θέματα όπως η ταυτότητα, η καταπίεση, η ενδυνάμωση, η παράδοση, η ελευθερία και οι, πολλές φορές, λανθασμένες αντιλήψεις γύρω από αυτά.

smsm

23:00-00:30 Closing Film «Fucking Different XXY»

Με το «Fucking Different XXY»  ο Kristian Petersen δημιουργεί μια σειρά ταινιών ταξιδεύοντας σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο και δίνοντας την ευκαιρία σε γκέι σκηνοθέτες να αποτυπώσουν πώς βλέπουν το λεσβιακό σεξ και, αντίστοιχα, σε λεσβίες σκηνοθέτες, πώς εκείνες βλέπουν το γκέι σεξ. Στο «Fucking Different XXY», ο Petersen έχει ζητήσει από τρανς σκηνοθέτες να αποτυπώσουν τη δική τους προσωπική άποψη πάνω στο θέμα του φύλου και του έρωτα, σε γυρίσματα που έγιναν σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Βανκούβερ μέχρι το το Βερολίνο και το Τελ Αβίβ.

12.30 – 3 Party με τις DJ The Beatches
Drag Show από τη Zackie Oh!

zzz vvv

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...