ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΙΧΘΥΣ

Λεσβίες Ιχθείς μπήκε ο γεννέθλιος μήνας σας! Να τα εκατοστήσετε!

Ας δούμε και εσείς με ποια ζώδια ταιριάζετε!

Ιχθύς

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Κριός
Έχετε εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά είστε πρόθυμες να προστατεύετε και να προωθείτε η μία την άλλη . Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια όμορφη ζωή μαζί. Η οικειότητα που μοιράζεστε μπορεί να σας δώσει την πιο συναρπαστική εξωσωματική εμπειρία που έχετε ποτέ ονειρευτεί. Σε αυτή τη σχέση η Κριός γυναίκα είναι ζωηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενώ η γυναίκα Ιχθείς είναι κάπως ντροπαλή και χειρίσιμη. Το μεγάλο καρμικό μάθημα  σε αυτή τη σχέση είναι ότι η αγάπη κατακτά τα πάντα, και ότι η  συμπόνια και η συμπάθεια μπορεί να θεραπεύσει όλες τις ρήξεις.

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Ταύρος
Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτή τη σχέσης  είναι η κατανόηση.  Για τη Γυναίκα Ιχθύ ο κόσμος δεν χωρίζεται σε καλό και κακό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά  για μια γυναίκα Ταύρος. Οι Ιχθείς είναι γενικά ασυνάρτητοι για τα περισσότερα  θέματα της ζωής. Μέσα από την αμοιβαία κατανόηση, ωστόσο, αυτά τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν. Μια γυναίκα Ταύρος είναι επίσης αρκετά εξωστρεφής και επιδιώκει να εκπληρώσει τα όνειρά της στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Όμως, η όλη διαδικασία είναι ως επί το πλείστον να καταλάβει  ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τις οδηγίες των άλλων. Και οι δύο έχουν την ίδια ανάγκη να μένουν στο σπίτι τους τις περισσότερες ημέρες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σπίτι προσφέρει παρηγοριά στις ψυχές τους και απολαμβάνουν ένα βαθμό ασφάλειας και μοναξιάς. Μπορούν να γίνουν ένα τέλειο ζευγάρι.

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Δίδυμος
Παρά τις διαφορές, που ενδέχεται να έχουν, δείχνουν μεγάλη κατανόηση μεταξύ τους. Και οι δύο, η γυναίκα Δίδυμος και η γυναίκα Ιχθύς έχουν αντοχή και επιείκεια που είναι απαραίτητο για να κατανοήσουν την άποψη η μία της άλλης. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση, άλλα χαρακτηριστικά δεν θα είναι τόσο λειτουργικά. Δεδομένου ότι η γυναίκα Δίδυμος είναι ένα πρακτικό άτομο, ζει στον πραγματικό κόσμο. Μια γυναίκα Ιχθείς ζει στη δική της γη των ονείρων  και πάντα σκέφτεται  το μέλλον. Αυτό δεν ταιριάζει με το θηλυκό Δίδυμο που ζει στο παρόν. Επίσης, η αναποφάσιστη φύση της είναι ένα μεγάλο αδιέξοδο για την γυναίκα Δίδυμο.

Ιχθύς

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Καρκίνος
Ο συνδυασμός μιας γυναίκας Καρκίνου και μιας γυναίκας Ιχθύ μοιάζει ώριμη και ήρεμη εξωτερικά. Όμως, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που κάνουν αυτή τη σχέση διπλά συναρπαστική και προκλητική όταν το θέλουν και οι δύο. Το αν αυτές οι δύο έχουν την ικανότητα να κάνουν αυτή τη σχέση να δουλέψει, είναι ένα μυστήριο. Υπάρχουν όμως πιθανότητες αυτή η σχέση να διαρκέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, λόγω των χαρακτηριστικών τους και το πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Λέων
Η σχέση μεταξύ μιας γυναίκας Λέων με μια γυναίκα Ιχθύ μπορεί να είναι είτε συντριπτική είτε εντυπωσιακή. Τα δύο αυτά ζώδια είναι ριζικά αντίθετα μεταξύ τους, αλλά μπορούν να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει αν κάνουν τα πράγματα σωστά. Ενώ η γυναίκα Ιχθύς στέκεται ένα βήμα πίσω, ήρεμη και χαλαρή, η σύντροφός της – η γυναίκα Λέων είναι παθιασμένη και βιαστική σε ό, τι και αν κάνει. Στη γυναίκα Λέων αρέσει το αλατοπίπερο στη ζωή της, ενώ η σύντροφός της δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την κυριαρχία της Λέαινας στα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, ως άτομα, αυτές οι δύο θέλουν διαφορετικά πράγματα από τη ζωή. Αν θέλουν να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει, θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά και να διασφαλίσουν ότι οι διαφορές τους αντί να δημιουργούν περισσότερα προβλήματα, θα συμπληρώνουν η μία τις ανάγκες της άλλης. Θα πρέπει να εργαστούν  στο παρόν για ένα σταθερό και ασφαλές μέλλον. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Παρθένος
Η φύση του ψαριού είναι το κλειδί για τη γυναίκα Παρθένο και για τη σχέση της γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων. Εάν και οι δύο βρίσκουν ενδιαφέρον στην ζωή της άλλης, κατά κύριο λόγο θα οφείλεται στη γυναίκα Ιχθύ, που είναι στη φύση της να θέλει να τα ξέρει όλα. Μια γυναίκα Παρθένος θα ανοιχτεί σε αυτήν χωρίς αναστολές επειδή θα αισθάνεται χαλαρή και άνετη γύρω της. Δεν θα αμφισβητήσει τις πράξεις της, αλλά θα τις ακολουθεί, αφήνοντας τελικά τον έλεγχο. Ωστόσο, μια γυναίκα Παρθένος σύντομα θα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και θα προσπαθήσει να αντεπιτεθεί για να κερδίσει τον έλεγχο. Υπάρχει άφθονη αγάπη σε αυτή τη σχέση.

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Ζυγός
Μαζί, μια γυναίκα Ζυγός και μια γυναίκα Ιχθύς είναι πολύ ισχυρές, αλλά όταν διαχωρίζονται, καταρρέουν γρήγορα. Όταν είναι μαζί, είναι στο δικό τους γλυκό κόσμο, όπου τα προβλήματα δεν υπάρχουν και όπου ζουν σε τέλεια αρμονία η μία με την άλλη. Είναι μια κατάσταση νίκης τόσο για τη γυναίκα Ζυγό όσο και για τη γυναίκα Ιχθύ. Θα ήταν απολύτως λογικό για μια γυναίκα Ζυγό και μια γυναίκα Ιχθύ για να παραμείνουν μαζί κατά τη διάρκεια δύσκολων προβλημάτων, διότι το μέλλον τους θα έχει σίγουρα κάτι μεγάλο κρατημένο για αυτές.

Ιχθύς

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Σκορπιός
Αυτή η σχέση θα είναι γεμάτη πάθος και πόθο. Και τα δύο άτομα που εμπλέκονται θα εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν η μία την άλλη με διάφορους τρόπους που θα τους φέρουν πιο κοντά. Θα αγαπιούνται και θα ποθούν η μία την άλλη κάθε δευτερόλεπτο που θα είναι στη διάθεσή τους. Αν και η γυναίκα Ιχθύς θα φέρει έναν αέρα αβεβαιότητας γύρω από τον εαυτό της,  η γυναίκα Σκορπιός θα σταθεί στο ύψος της και θα αναλάβει την κατάσταση. Δυστυχώς, η φλόγα που τόσο εύκολα άναψε, τόσο εύκολα και θα σβήσει. Είναι και οι δύο μυστικοπαθείς. Πρόκειται για μια συνήθεια που μπορεί να βάλει τη σχέση αυτή σε κίνδυνο.

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Τοξότης
Η γυναίκα Τοξότης είναι πνευματώδης και σίγουρα θα γοητεύσει τη γυναίκα Ιχθύ με την πρώτη ματιά. Η απαλή και στοργική φύση της γυναίκας Ιχθύ θα γοητεύσει τη γυναίκα Τοξότη. Η πρώτη τους συνάντηση θα είναι θετική και τα επίπεδα της έλξης θα είναι υψηλά και ισχυρά. Η γυναίκα Τοξότης είναι γεμάτη από ενέργεια και ενθουσιασμό. Της αρέσει να είναι συνεχώς σε κίνηση. Είναι επίσης ενεργή κοινωνικά και της αρέσει να κάνει παρέα με φίλους. Η γυναίκα Ιχθύς είναι ονειροπόλα και προσπαθεί να βρει την εσωτερική της ηρεμία. Είναι μια απλή και ευγενική γυναίκα που θέλει να βρίσκεται συνέχεια με τον σύντροφό της. Δεν είναι κτητική, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να ελέγξει τα συναισθήματά της όταν βλέπει τη γυναίκα Τοξότη να φλερτάρει. Αυτή θα πρέπει να ξέρει ότι το φλερτ είναι ένα ισχυρό χαρακτηριστικό της γυναίκας Τοξότη. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται απιστία ή εξαπάτηση. Η γυναίκα Τοξότης είναι εξαιρετικά πιστή και ειλικρινής σε μια δεσμευμένη σχέση.

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Αιγόκερως
Η γυναίκα Αιγόκερως και η γυναίκα Ιχθύς θα μοιραστούν μια ερωτική και εποικοδομητική σχέση. Αν και φαίνεται πως έχουν διαφορές απόψεων, πάντα θα συμφιλιώνονται και θα κάνουν πράγματα η μία για την άλλη. Η σχέση τους θα μεγαλώσει και θα γίνει δυνατή. Θα θρέψει και τις δύο και θα τους δώσει τη δυνατότητα να σταθούν μπροστά στον κόσμο, εάν χρειαστεί. Η γυναίκα Αιγόκερως και η γυναίκα Ιχθύς θα δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό δεσμό, σχεδόν στα όρια της τελειότητας.

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Υδροχόος
Η γυναίκα Ιχθύς είναι ευγενική και στοργική. Αυτό θα φανεί πολύ γοητευτικό στη γυναίκα Υδροχόο που θα λατρεύει να βρίσκεται μαζί της. Είναι επίσης καταπληκτική ακροατής, που θα ταιριάξει με την πολυλογού Υδροχόο. Η γυναίκα Υδροχόος θα πρέπει να γνωρίζει όμως πως η γυναίκα Ιχθύς δεν είναι από τους ανθρώπους που εξωτερικεύουν τη δυσαρέσκειά τους. Υπάρχει ένα όριο στα πράγματα που η γυναίκα Ιχθύς μπορεί να αντέξει. Η γυναίκα Υδροχόος είναι ενεργητική, εξωστρεφής και με γεμάτη κοινωνική ζωή. Της αρέσει να περιτριγυρίζεται από φίλους. Η γυναίκα Ιχθύς είναι το άλλο άκρο. Είναι ονειροπόλα και της αρέσει να μένει στις σκέψεις της συνέχεια.

Γυναίκα Ιχθύς-Γυναίκα Ιχθύς
Φανταστείτε δύο πολύ παλιά δέντρα στην κορυφή ενός καταπράσινου λόφου. Στέκονται δίπλα το ένα στο άλλο πάντα και το δέσιμό τους φαίνεται πως δεν τελειώνει. Η σχέση ανάμεσα σε δύο γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ είναι ακριβώς έτσι. Ωστόσο, για να κρατήσει, οι δύο σύντροφοι πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι ζωές τους παραμένουν ενεργές. Είναι πολύ εύκολο για αυτό το ζευγάρι να χρονοτριβεί και να χαθεί στο δικό τους κόσμο. Η επιβίωση θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά κάθε σύντροφος επηρεάζει την άλλη για να κυνηγήσει το πάθος της και να επιτύχει.

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...