Η Ελεν ΝτιΤζένερις παρουσιάστρια των Oscars 2014

Η Ελεν ΝτιΤζένερις παρουσιάστρια των Oscars 2014

Σταματήστε την έρευνα. Ούτε ο Σεθ Μακφάρλαν επιστρέφει, ούτε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αναλαμβάνει. Η θέση του οικοδεσπότη της βραδιάς απονομής των 86ων βραβείων Οσκαρ καλύφθηκε από μία κυρία. Η Ελεν ΝτιΤζένερις επιστρέφει για να παρουσιάσει τα Οσκαρ!

Από την επόμενη μέρα της απονομής των 85ων βραβείων Οσκαρ, με την πλειονότητα των κριτικών και του κοινού να έχουν απογοητευθεί με τον Σεθ ΜακΦάρλαν, ακουγόντουσαν γνώμες για το ποιος θα έπρεπε να αναλάβει τη θέση του οικοδεσπότη την επόμενη χρονιά. Υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον 5 φορές (ικανότατο) οικοδεσπότη του SNL και showman Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να παρουσιάζει τα 86α Οσκαρ. Μήνες και διάφορα ακόμα ονόματα μετά κάποιοι ήθελαν την επιστροφή των παραγωγών Κρεγκ Ζέινταν και Νιλ Μέρον να σηματοδοτεί και την επιστροφή του Σεθ ΜακΦάρλαν στην οσκαρική σκηνή του 2014.

Σήμερα όμως, λίγες μέρες μετά την εκλογή της Σέριλ Μπουν Αϊζαακς στην Προεδρία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος που θα σηκώσει το βάρος της παρουσίασης των 86ων βραβείων Οσκαρ. Και αυτό δεν είναι άλλο από της Ελεν ΝτιΤζένερις.

«Η τηλεοπτική σταρ Ελεν ΝτιΤζένερις θα επιτρέψει για να παρουσιάσει τα Οσκαρ δεύτερη φορά στην καριέρα της» ανακοίνωσαν οι παραγωγοί Ζέιναν και Μέρον. «Είμαστε πανευτυχείς που θα έχουμε την Ελεν στο ρόλο της παρουσιάστριας. Είναι παλιά μας φίλη και πάντα ψάχναμε ένα πρότζεκτ που θα μας επέτρεπε να συνεργαστούμε. Τι θα μπορούσε να μας ενθουσιάσει περισσότερο από την απονομή των Οσκαρ; Ελάχιστοι σταρ έχουν το ταλέντο της Ελεν στην κωμωδία, ακόμα λιγότεροι τη ζεστασιά και την ανθρωπιά της. Την αγαπούν σε όλο τον κόσμο και θεωρούμε ότι αυτά τα νέα θα ενθουσιάσουν το κοινό του Dolby Theatre και το διεθνές τηλεοπτικό κοινό των Οσκαρ!»

«Είμαι τόσο χαρούμενη που θα παρουσιάσω τα Οσκαρ για δεύτερη φορά. Ξέρετε τι λένε άλλωστε - άντε και να τριτώσει!» αστειεύτηκε η ΝτιΤζένερις.

«Συμφώνησα από την πρώτη στιγμή με την γνώμη των παραγωγών: η Ελεν έπρεπε να επιστρέψει για το σόου αυτής της χρονιάς» είπε και η νέα Πρόεδρος Σέριλ Μπουν Αϊζαακς. «Ανυπομονούμε να δούμε μία ψυχαγωγική, άμεση, αστεία απονομή!»

Να θυμίσουν ότι η Ελεν είχε παρουσιάσει την 79η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, το 2007, για την οποία μάλιστα είχε κερδίσει μία υποψηφιότητα για βραβείο Emmy.

Εδώ και 10 χρόνια η δημοφιλής κωμικός έχει το δικό της πρωινό talk show για το οποίο έχει κερδίσει 45 βραβεία Emmys μέχρι στιγμής.

Ανυπομονούμε λοιπόν για το τι μπορεί να ετοιμάσει, να σκαρφιστεί και να ξεκολλήσει από το βαλτωμένο τοπίο τους τα πολύπαθα τελευταία Οσκαρ.

Η τελετή των 86ων βραβείων Οσκαρ θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 2 Μαρτίου 2014.

Πηγή:flix.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...