PRISCILLA - Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ: 6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

PRISCILLA
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

6 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Από Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου
στο θέατρο BADMINTON

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ
για τη φιλία, την ισότητα και την άνευ όρων αγάπη,
που αποθεώθηκε από 40.000 θεατές,
επιστρέφει στο Θέατρο Badminton για 6 τελευταίες παραστάσεις!

Μην το χάσετε!

ΕΓΡΑΨΑΝ/ ΕΙΠΑΝ για την PRISCILLA:

"Είναι ένα ξεσηκωτικό πάρτι με εξαντρίκ οικοδέσποινες… Ο αφηγηματικός ιστός της παράστασης χτίζεται με στιγμές κωμικής και σουρεαλιστικής τρέλας και χορευτικά νούμερα που ενισχύονται από αλλαγές φανταχτερών κοστουμιών. (…) Σε αυτό το ξέφρενο πάρτι οι ηθοποιοί υποστηρίζουν τους ρόλους τους με αποκαλυπτική ενέργεια. (…) Οι εξαιρετικές ερμηνείες των Demy, Melina (Vegas) και Shaya και ο κρυστάλλινος ήχος ανεβάζουν τα στάνταρτ αυτής της διεθνών προδιαγραφών παραγωγής."
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

"Με την εισαγωγή κιόλας –ω του θαύματος!- η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο, ξεχύθηκε στο αχανές Μπάντμιντον, η έξοχη ορχήστρα υπό τον Α. Πρίφτη, οι τρεις Divas που κατέβηκαν από τα ουράνια, οι σχεδιασμοί ήχου και φωτισμού, οι εμφανίσεις των σταρ, η γενικότερη αίσθηση μιας χαώδους disco των ‘80s και ’90s, όλα με συνεπήραν κι άρχισα το χειροκρότημα. Όπως και τα πλήθη. (…) Φεύγοντας από το θέατρο με τα ενθουσιασμένα πλήθη και μες στην καλή χαρά, παραλίγο να ανακράξω: "Ζήτω το West End, το Broadway, το Hollywood!" Καλέ όχι: το Μπάτμιντον! Πού αλλού;"
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

"Σε ό,τι αφορά το υπερθέαμα (…) είναι πραγματικά ένα χάρμα οφθαλμών! Μια πανδαισία χρωμάτων, ένας ποταμός από εντυπωσιακά κοστούμια και περούκες αλλά και μουσικής…"
LIFO.GR

"Άψογη παράσταση, υπέροχη μουσική, απόλυτη διασκέδαση!
Αποκάλυψη ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η απόδοση στα ελληνικά από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Σταμάτη Πατρώνη δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, ο Παναγιώτης Πετράκης άρτιος σε όλα, η Τάνια Τρύπη σε ρόλο έκπληξη εξαιρετική και οι τρεις ντίβες καταπληκτικές. Μια παραγωγή που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε!"
COSMOPOLITI.GR

"Ηθοποιοί, τραγουδιστές (οι ιπτάμενες σε σηκώνουν μαζί τους), χορευτές και μουσικοί, αποδίδουν αυτό που περιμένεις να δεις σ’ ένα μεγάλο show."
PROTAGON.GR

"Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από τα εκθαμβωτικά της κοστούμια (γύρω στα 500 στον αριθμό), τις γρήγορες εναλλαγές τους, τις απίθανες περούκες, το μακιγιάζ και τη γενικότερη στιλιστική της ατμόσφαιρα. Πρόκειται για μία πολύ απαιτητική παράσταση που πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού και που ακόμη και τους μη λάτρεις των μιούζικαλ, τους αποζημιώνει αφού τους μεταφέρει σε ένα ξέφρενο 80’s πάρτι. (…) Αξίζει να δείτε την Priscilla, αρκεί να έχετε διάθεση να απελευθερωθείτε. Θα περάσετε δύο χαλαρές ώρες γεμάτες θέαμα, χορό και τραγούδι, ταξιδεύοντας σ’ έναν κόσμο αλλόκοτο σε πολλούς και θα εκτιμήσετε την διαφορετικότητα…
E-GO.GR

"H Priscilla (…) προσφέρει αυτά που υπόσχεται: λαμπερό θέαμα, χιούμορ, ωραίες μουσικές και τραγούδια."
MONOPOLI.GR

"Μια εκπληκτική παράσταση. Όποιος θέλει να μιλήσει για ισότητα και αποδοχή της διαφορετικότητας, τότε θα πρέπει να έρθει να τη δει!
Μπράβο σε όλους τους συντελεστές!"
ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

"Πρισίλα! Το πιο διασκεδαστικό θεατρικό πάρτι της χρονιάς!"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ

"Ενθουσιάστηκα! Εκπληκτική παραγωγή! Καταπληκτικές ερμηνείες! Αυτή η παράσταση πρέπει να μείνει για πολύ καιρό!"
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

"Είναι μια υπέροχη παράσταση και στο τέλος όλος ο κόσμος φεύγει με μια ευφορία. Περνάς τόσο καλά, η παραγωγή είναι εξαιρετική, τα κοστούμια είναι φανταστικά, οι ηθοποιοί είναι υπέροχοι!"
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

"Μετά από όλο το "κιτσαριό" που έχω δει τον τελευταίο καιρό γενικότερα, είδα και κάτι συγκλονιστικό!"
ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

"Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό! Μια χαρούμενη, αλλά και πολύ συγκινητική παράσταση."
ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

"Μια παράσταση με ταλαντούχους και γενναιόδωρους καλλιτέχνες… Από τις δουλειές που βλέπεις και χαίρεσαι, ζηλεύεις. Χαίρομαι που μπορεί κάποιος στην Ελλάδα να πάει να δει μια τέτοια παράσταση!"
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

"Απίθανο! Να μην το χάσει κανείς. Όλη η Αθήνα, όλη η χώρα πρέπει να έρθει να το δεί."
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ

"Είναι πολύ διασκεδαστική παράσταση! Με εξαιρετικά κοστούμια, μουσική και ηθοποιούς!"
ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

"Συμμετέχει πολύ ο κόσμος, τα κοστούμια σου παίρνουν την ανάσα, είναι πραγματικά καταπληκτικά και οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές!"
ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

PRISCILLA
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

Κατευθείαν από το West End και το Broadway, η παγκόσμια επιτυχία PRISCILLA QUEEN OF THE DESERT-THE MUSICAL (ΠΡΙΣΙΛΑ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ) έρχεται στο Θέατρο Badminton με τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ βραβευμένα κοστούμια και σκηνικά της παράστασης του Λονδίνου σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού κι ένα εκπληκτικό ελληνικό καστ!

Στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Παναγιώτης Πετράκης. Μαζί τους ο Παύλος Ορκόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Τάνια Τρύπη. Τις αιθέριες ντίβες – τραγουδίστριες ενσαρκώνουν η Demy, η Μελίνα των Vegas και η Shaya. Τους παραπάνω συνοδεύει μια πολυμελής ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών και μουσικών.

Είναι η πρώτη φορά που μία ξένη παραγωγή, έρχεται να "κουμπώσει" με όλα τα πρωτότυπα σκηνικά και κοστούμια της (συγκεκριμένα των παραστάσεων της αγγλικής περιοδείας), στην αντίστοιχη ελληνική. Πρόκειται για μία διεθνή συνεργασία με συντελεστές τόσο από την Αγγλία, όσο και από την Ελλάδα, να δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα της παράστασης σε κάθε επίπεδο. Επίσης για πρώτη φορά, σε παραγωγή τέτοιου μεγέθους, "παντρεύονται" η ελληνική γλώσσα με την αγγλική, καθώς μπορεί οι διάλογοι να είναι στα ελληνικά, τα περισσότερα τραγούδια όμως, παραμένουν στα αγγλικά.

Έχοντας κερδίσει, μεταξύ άλλων, TONY, OLIVIER και 4 βραβεία WhatsOnStage.com, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας Καλύτερου Νέου Μιούζικαλ, η Priscilla το μιούζικαλ είναι βασισμένο στην πολυβραβευμένη ομότιτλη ταινία του 1994 και ανέβηκε με τεράστια επιτυχία στο Σύδνεϋ το 2006 (το πιο πετυχημένο αυστραλέζικο μιούζικαλ), στο Λονδίνο το 2009 και στη Νέα Υόρκη το 2011. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον δημιουργό της ταινίας Stephan Elliot με τη συνδρομή για την θεατρική του απόδοση του Allan Scott, ενώ τη θεατρική προσαρμογή έκανε ο Simon Phillips.

Με μια εκθαμβωτική σειρά βραβείων για τα 500 περίπου κοστούμια και μια συγκλονιστική ποικιλία χορευτικών, αγαπημένων τραγουδιών όπως It’s Raining Men, What’s Love Got To Do With It, I Will Survive, Hot Stuff, Shake Your Groove Thing, Girls Just Wanna Have Fun, I Love The Nightlife κ.ά., αυτό το πρωτόγονα φρέσκο και διασκεδαστικό μιούζικαλ αποτελεί ένα ταξίδι στην καρδιά της απόλυτης διασκέδασης! Τα εντυπωσιακά κοστούμια, οι απίθανες περούκες και οι μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες της δεκαετίας του 80 συνθέτουν το παζλ ενός εξωφρενικού πάρτυ που μεταφέρεται καθημερινά στο κοινό της παράστασης.

Τα περισσότερα από τα τραγούδια – παγκόσμια hit – θα τραγουδηθούν από τον ελληνικό θίασο και τις 3 «Divas» τραγουδίστριες στα αγγλικά, ενώ κάποια άλλα στα ελληνικά. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Αλέξιος Πρίφτης, που έχει και τη μουσική διεύθυνση της παράστασης, ενώ η Χριστίνα Αργύρη είναι υπεύθυνη για τη μουσική διδασκαλία. Όλοι οι διάλογοι θα είναι στα ελληνικά. Η μετάφραση και απόδοση του κειμένου ανήκει στους Γιώργο Καπουτζίδη και Σταμάτη Πατρώνη, τον σχεδιασμό φωτισμού έχει αναλάβει ο Γιώργος Τέλλος, ενώ την παραγωγή υπογράφουν ο Μιχάλης και η Βανέσσα Αδάμ.

Η ΠΡΙΣΙΛΑ αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων – drag queen καλλιτεχνών - που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σύδνεϋ ως το Άλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει η Μάριον και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. Οι Tick/Mitzi (Γιώργος Καπουτζίδης), Bernadette (Φώτης Σεργουλόπουλος) και Adam/Felicia (Παναγιώτης Πετράκης) πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…

Για περισσότερες πληροφορίες: www.priscillathemusical.com

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ???

•Στην παραγωγή χρησιμοποιούνται 471 κοστούμια, 45 περούκες, 120 ζευγάρια παπούτσια και 200 καπέλα και στολίδια κεφαλής.
•Σε κάθε παράσταση υπάρχουν 220 αλλαγές κοστουμιών.
•Οι ηθοποιοί φορούν συνολικά 48 μάσκες μακιγιάζ, 6 διαφορετικών σχεδίων.
•Κάθε μήνα χρησιμοποιούνται 40 κραγιόν, σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις
•Πάνω από μισό κιλό glitter χρησιμοποιείται για το μακιγιάζ κάθε μήνα.
•200 υγρά μαντηλάκια χρησιμοποιούνται κάθε βράδυ για την αφαίρεση του μακιγιάζ.
•Χρειάζονται 9 ρολά ταινίας συσκευασίας την εβδομάδα για να αφαιρεθεί το glitter από τα χείλια. (οι ηθοποιοί "φιλούν" μια λωρίδα ταινίας για να το αφαιρέσουν γρήγορα).
•Υπάρχουν 40 αλλαγές περούκας σε μια παράσταση. Η πιο γρήγορη αλλαγή περούκας/μακιγιάζ γίνεται σε 15 δευτερόλεπτα.
•Οι Ντίβες ανυψώνονται πάνω από 10 μέτρα στον αέρα πριν κατέβουν στη σκηνή.

"ΤΗΕ ΒΕSΤ FEEL GOOD SHOW SINCE MAMMA MIA!!!"
Sunday Express

"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ… ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΛΑΜΠΕΡΟ…
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ!!!"
Daily Telegraph

"ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!"
Daily Mail

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ PRISCILLA

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
1ο βραβείο Helpmann Σχεδιασμού Κοστουμιών
Νικητής 5 βραβείων Green Room

ΛΟΝΔΙΝΟ
1ο βραβείο Laurence Olivier Σχεδιασμού Κοστουμιών
Νικητής 4 βραβείων What’s On Stage

ΤΟΡΟΝΤΟ
Νικητής 6 βραβείων Broadway World Toronto: Καλύτερης Σκηνογραφίας, Σχεδιασμού Ήχου, Σχεδιασμού Φωτισμών, Σχεδιασμού Κοστουμιών, Σκηνοθεσίας και Χορογραφίας
Νικητής 2 βραβείων Dora Mavor Moore
1ο βραβείο Toronto Theater Critics’

ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΕΪ
1ο βραβείο Tony Σχεδιασμού Κοστουμιών
Υποψήφια για βραβείο Tony Καλύτερης Ερμηνείας Α’ ρόλου
1ο βραβείο Drama Desk Εξαιρετικού Σχεδιασμού Κοστουμιών
Υποψήφια για τα βραβεία Drama League, Outer Critics Circle και Astaire

ΜΙΛΑΝΟ
Νικητής 4 βραβείων DAPA: Καλύτερου Μιούζικαλ, Σχεδιασμού Ήχου, Σχεδιασμού Κοστουμιών και Μακιγιάζ
1ο βραβείο Premio Massimini Α’ ρόλου

Την παράσταση έχουν απολαύσει και υποστηρίξει πολλοί celebrities, όπως οι: Kylie Minogue, Anne Hathaway, David Hasselhoff, Bette Midler, Boy George, Jean Paul Gaultier, Elizabeth Taylor, Stephen Fry, Jermaine Jackson, Sir Ian McKellen, Liza Minnelli, Seal, Heidi Klum, Kate Beckinsale, Chris Hemsworth, Whoopi Goldberg, Gloria Gaynor, Huey Lewis, Gloria Estefan, Kirsty Alley, Olivia Newton-John, Patti LaBelle, Gladys Knight, Jackie Collins, Nathan Lane, Rosie ODonnell, Joan Rivers και πολλοί άλλοι...

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σκηνοθεσία
ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

Απόδοση στα ελληνικά
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝΗΣ

Μουσική Διεύθυνση
ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

Μουσική Διδασκαλία
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΗ

Φωτισμοί
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΛΛΟΣ

Παραγωγή
ΜΙΧΑΛΗΣ & VANESSA ΑΔΑΜ

Πρωταγωνιστούν

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ και η ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ

"THE 3 DIVAS"
DEMY - MELINA (VEGAS) – SHAYA

Μαζί τους οι

ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΙΑΣΩΝ ΜΑΝΔΗΛΑΣ, BENJI ADEYEMO, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΟΥΖΙΚΑΚΟΣ, ΚΡΙΣΤΗΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΕΡΚΑΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΝΟΥΤΗΣ, YEVGEN BULI, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΝΤΡΑ, ΕΛΙΖΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ, ΜΑΡΙΛΟΥ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ, ΙΩΒΗ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥ

ΟΡΧΗΣΤΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΤΟΥΡΟΥΜΙΔΗΣ (keyboard), ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ (keyboard),
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΤΟΥΡΟΥΜΙΔΗΣ (drums), ΕΡΕΝ ΑΛΗΟΓΛΟΥ (κρουστά), ΘΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (κιθάρες), ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (ηλεκτρικό μπάσο), ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΤΣΙΟΣ (φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο), ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ (τρομπέτα), ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ (τρομπόνι)

video:

NEW TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=81JtVyXCIpI&feature=youtu.be

BACKSTAGE TOUR: https://www.youtube.com/watch?v=vvDvQVuo32I

PRISCILLA - Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ
Θέατρο Badminton

Άλσος Στρατού, 15773 Γουδή - τηλ. 210 8840600 - www.abcd.gr

Παραστάσεις:
26, 27, & 28 Σεπτεμβρίου
3, 4 & 5 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: στις 21:00 –Κυρ. στις 20:00

Τιμές εισιτηρίων:
Α’ ζώνη: 45 ευρώ / Β’ ζώνη: 35 ευρώ / Γ’ ζώνη: 30 ευρώ / Δ’ ζώνη: 25 ευρώ /
Ε’ ζώνη: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό)

Προπώληση: 210 8840600| abcd.gr | viva.gr |
Καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots & ΙΑΝΟΣ

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...