Επίθεση κατά Παναγιώτη Χατζηστεφάνου! (15/3/2007)

Αθήνα,
Πέμπτη 15/03/07

Κύριοι,

Κατά την έναρξη της χτεσινής δεξίωσης του κυρίου Νικήτα Κακλαμάνη, Δημάρχου Αθηναίων, στο Ζάππειο μέγαρο, ο κύριος Παναγιώτης Χατζηστεφάνου ο οποίος είναι συνεργάτης μας και έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια της εταιρείας μας, κατέφτασε ενδεδυμένος με τη δική του εκδοχή του απαιτούμενου για την περίσταση ενδύματος, αποτελούμενο από:

1)Αντιανεμικό της αμερικανικής αεροπορίας με την κουκούλα ανεβασμένη χρώματος χακί
2)Στο μπροστινό μέρος της κουκούλας καρφιτσωμένη strass πεταλούδα
3)Το πρόσωπο ήταν καλυμμένο  με εκκλησιαστικό 'μπροκάρ' ύφασμα. Σημειωτέον, κρατούσε ανά
χείρας τις επίσημες προσκλήσεις, όπως απαιτούνταν καθώς και μια κόλα χαρτί Α4 με το κλασικό
φιλειρηνικό σύνθημα του John Lennon "War is over If you want it."

Κατά την είσοδό του στο Ζάππειο Μέγαρο, τρεις ένστολοι αγνώστων λοιπόν στοιχείων προπηλάκισαν, έσπρωξαν, κλώτσησαν και έριξαν στα μαρμάρινα σκαλοπάτια του Ζαππείου Μεγάρου τον σαραντάχρονο κύριο Παναγιώτη Χατζηστεφάνου.

Το θύμα παρεμπιπτόντως πάσχει από σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Για τον λόγο αυτό η επίθεση μπορεί να χαρακτηριστεί, έστω και εξ αμελείας, δολοφονική.

Επισημαίνουμε ότι ο κύριος Παναγιώτης Χατζηστεφάνου ουδέποτε συμφώνησε ή σύναψε καμία συμφωνία έγγραφη ή προφορική με κανέναν ενδιαφερόμενο της εκδήλωσης. Αυτή η επισήμανση γίνεται επειδή το γραφείο "δημοσίων σχέσεων" Progressive, συμφερόντων Κωνσταντίνου Καφίρη, διασπείρει την ψευδή και κατάφορα προσβλητική φήμη ότι ο ξυλοδαρμός ήταν προσυμφωνημένος και στημένος για λόγους δημοσιότητας.

Το συμβάν δεν αποσκοπούσε σε οποιαδήποτε απόπειρα δημοσιότητας. Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους, ότι ο κος Χατζηστεφάνου βρίσκεται στο επαγγελματικό στάδιο όπου πλέον επιλέγει την δημοσιότητα που τον ενδιαφέρει και δεν χρειάζεται να την προκαλεί, ειδικά διακυβεύοντας την σωματική, ψυχική και επαγγελματική του ακεραιότητα..

Το όλο συμβάν ήταν ξεκάθαρα ένα σύμπτωμα αδυσώπητης βίας των εν λόγω ένστολων κυρίων, των οποίων τα ονόματα παραμένουν άγνωστα, ενώ ο κύριος Χατζηστεφάνου προσπαθεί να συνέλθει ψυχικά και σωματικά από τον απρόκλητο ξυλοδαρμό που υπέστη.

Για τους μη γνωρίζοντες υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος Χατζηστεφάνου μεσουρανεί ως ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, συγγραφείς, διανοούμενους και συντάκτες περιοδικών και εφημερίδων τεράστιας κυκλοφορίας τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια.

Ως εκ τούτου έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι θίγεται κατάφορα η επαγγελματική και ηθική του αξιοπρέπεια και επιφυλάσσεται παντώς νόμιμου δικαιώματος του.

Αυτό αφορά τόσο το Δήμο αθηναίων, την εταιρεία Progressive, το Σύλλογο Ελλήνων Σχεδιαστών και όλους ανεξαρτήτως τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Παρακαλώ, όπως δημοσιοποιήσετε μέσω Daily Fax και όλων των υπολοίπων μέσων που διαθέτετε το άνωθι κείμενο και λάβετε γνώση ότι τα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον κύριο Παναγιώτη Χατζηστεφάνου, ενώ ήδη συμβουλεύεται δικηγόρο για τις έννομες ενέργειες που μπορεί και θα κινήσει εναντίον εκείνων που δεν θα διαχωρίσουν την θέση τους από το συμβάν, επώνυμα, γραπτά και σε καμία περίπτωση προφορικά και μόνο. Συμπαράσταση δεκτή μόνο κατόπιν της διανομής δελτίων τύπου για το θέμα με τις ξεκάθαρες θέσεις του όποιου πιστεύει ότι πρέπει να πάρει θέση. Φυσικά, το ποιος είναι αυτός, εν τέλει, θα το αποφασίσει η ελληνική δικαιοσύνη.

Μετά τιμής, Βάσω Μουμπαγιατζίογλου,

Συνυπογράφων Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Το παρόν κείμενο έχει ήδη δημοσιοποιηθεί ευρέως.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...