Συνάντηση «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» @ Beaver 26/4/14

Συνάντηση «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» @ Beaver 26/4/14

Αυτή τη φορά είπαμε να καλέσουμε κι άλλους ανθρώπους  να βρεθούμε και να τα πούμε στο Beaver (Βασιλείου του Μεγάλου 46) το Σάββατο 26/4/2014 και ώρα 6:00μ.μ.

Ο ακτιβισμός είναι δύσκολο άθλημα και εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε τίποτα πρωταθλητές, απλώς κάνουμε σκληρή προσπάθεια και ελπίζουμε στην συμπαράστασή σας ώστε στο τέλος να βγούμε νικητές.

Περιμένουμε λοιπόν όσ@ς φίλ@ς θέλουν να μάθουν τι έχουμε κάνει ως τώρα και όσ@ς θέλουν να βοηθήσουν ώστε όσα άλλα σχεδιάζουμε να μην μείνουν μόνο σχέδια αλλά να γίνουν πραγματικότητα που αλλάζει τα δεδομένα.

Περιμένουμε όσ@ς φίλ@ς έχουν παιδιά αλλά και όσ@ς θέλουν να διεκδικήσουν το δικαίωμα να μπορούν να αποκτήσουν αν το επιλέξουν.

Περιμένουμε όσ@ς φίλ@ς πιστεύουν ότι η γονεϊκότητα , που μέχρι σήμερα στην χώρα μας συνδέεται μόνο με την ετεροκανονικότητα, δεν μπορεί παρά να αποτελεί εν δυνάμει επιλογή για όλούς τους ανθρώπους ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους ή  την ταυτότητα φύλου τους.

Στη συνάντηση εκτός από όλα τα άλλα θα ζητήσουμε τη βοήθειά σας ώστε η φετινή διοργάνωση της 2ης Γιορτής των Οικογενειών να αφήσει ιστορία.

Έχουμε ήδη έτοιμο το κεντρικό σύνθημα της γιορτής: «Ελάτε να προσθέστε το δικό σας μοναδικό χρώμα στην γιορτή ώστε να δημιουργήσουμε μια μέρα τόσο φωτεινή , λαμπερή και πολύχρωμη όσο το ουράνιο τόξο»

Έχουμε ήδη και την πρώτη πρόταση για μια δραστηριότητα ομαδική: αν έρθετε στο Beaver φέρτε μαζί σας και ρετάλια από υφάσματα στα χρώματα του ουράνιου τόξου, έτσι την ημέρα της 2ης Γιορτής των Οικογενειών θα έχουμε μια rainbow σημαία όπου όλ@ θα έχουν προσθέσει το δικό τους μοναδικό χρώμα.

Υ.Γ.  Αν αυτό μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για να έρθετε να σας πούμε ότι κερνάμε και κέικ ουράνιο τόξο!

Πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ:https://www.facebook.com/events/746499398724261/?ref_dashboard_filter=up...

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...