POLYAMOROUS w/ Molly//Bolt, The Dreamer & Sugarlow Boys στο Ρομάντσο


POLYAMOROUS


Molly//Bolt
The Dreamer
Sugarlow Boys (UK)

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος ελεύθερη

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, οι Molly//Bolt, The Dreamer και οι Sugarlow Boys, ενώνουν τα άκρως χορευτικά DJ set τους, για πρώτη φορά, και σας προσκαλούν στο πιο extravagant Polyamorous party της χρονιάς.

Molly // Bolt
Οι Molly//Bolt διοργανώνουν lesbian alternative mobile parties στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με electro μουσική κατεύθυνση και διαφορετικά κάθε φορά concept. Οι Molly//Bolt ακούνε electro, electro pop, nudisco, italo και πάντα σχεδιάζουν το επόμενο μεγάλο πάρτι.
https://www.facebook.com/mollybolt.events

The Dreamer
Ο The Dreamer είναι φωτογράφος και visual - artist με αδυναμία στα electro beats και synths. Ιδρυτής του Neon Raum και μέλος των Yes it Does! Sure it Does!, αναμφίβολα έχει έφεση στο να διοργανώνει events. Τα DJ set του είναι μία μίξη nudisco και electro.
https://www.facebook.com/TheDreamer.Gr

Sugarlow Boys
Οι Sugarlow Boys είναι γνωστοί στη gay σκηνή του Λονδίνου από το 2005. Το 2008 ξεκίνησαν το Kimono Krush, μία από τις πιο cult βραδιές της λονδρέζικης εναλλακτικής gay σκηνής. Σήμερα διοργανώνουν τα επιτυχημένα pop πάρτι Songs Of Praise στο Ανατολικό Λονδίνο. Με εκλεκτικές μουσικές επιλογές ποπ τραγουδιών όλων των δεκαετιών, αυτό το hot bear DJ duo παίζει τακτικά σε χώρους σε όλο το Λονδίνο όπως Duckie, Dalston Superstore, George & Dragon, Eagle, Jaguar Shoes, Vogue Fabrics και XXL.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/300952190104144/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...