Έχετε αναρωτηθεί πως γίνεται κάποιος ομοφυλόφιλος; (Προς συντάκτες του περιοδικού Focus), (5/11/2003)

Αγαπητό περιοδικό Focus, ελπίζουμε στο επόμενο τεύχος να μας δώσετε και την συνταγή πως ξεγίνεται κάποιος ομοφυλόφιλος αφού πολύ καλά διαφημίσατε και μοσχοπουλήσατε τα τεύχη σας με την απαράδεκτη προβοκατόρικη διαφήμιση σας, που θύμιζε συνταγή της κυρίας Βέφας, πως γίνεται κάποιος ομοφυλόφιλος.

Η μάνα μου είδε την διαφήμιση και έσπευσε να το αγοράσει γιατί πάντα μου έλεγε ότι δεν γεννήθηκα, δεν φταίει αυτή, αλλά έγινα με δικιά μου πρωτοβουλία και απόφαση και αφού πλέον γεμίσατε όλα τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις με το άθλιο σποτ σας, η γυναίκα ανακουφίσθηκε και μου είπε να σας ζητήσω στο επόμενο τεύχος να βγάλετε και την συνταγή για το αντίδοτο, να ξεγίνω.

Πάντα ήθελα να γίνω ομοφυλόφιλος, τώρα μπορώ, διαβάζω Focus. Γιατί δεν λέγατε αυτό στο σποτάκι σας και ακόμα καλύτερα σας προτείνω στο επόμενο τεύχος σας, αποκλειστική συνέντευξη στον πρώτο ομοφυλόφιλο επίσκοπο να μας πει πως έγινε ομοφυλόφιλος.

Τελικά τίθεται το ερώτημα:
Γεννιέται ή γίνεται κάποιος ηλίθιος;

Απάντηση από τους συντάκτες του περιοδικού Focus:
Σαν δεν ντρέπεστε.

ΥΓ: Εξαιρετικά αφιερωμένο στον αγαπημένο μου αδερφό Τάσο που μου είπε όλες αυτές τις χαριτωμένες ατάκες που διαβάσατε παραπάνω.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...