Τζόντι Φόστερ: "Είμαι gay και περήφανη"

Είμαι gay και περήφανη

Η Τζόντι Φόστερ εξομολογείται στην απονομή για Χρυσή Σφαίρα τις προτιμήσεις της.

Σε μια στιγμή κρίσης ειλικρίνειας η Τζόντι Φόστερ εξομολογήθηκε τη σχέση της με την παραγωγό των ταινιών της Cydney Bernard. Όσοι αναρωτήθηκαν γιατί το έκανε σε μια τόσο μαζική εκδήλωση, μπροστά σε εκατομμύρια θεατές, αφού πριν από μερικά χρόνια είχε βγει από την «ντουλάπα» σε συνέντευξή της, μάλλον θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις προσπάθειες του Αμερικάνου προέδρου να περάσει νόμους που δίνουν ίσα δικαιώματα στους ομοφυλόφιλους με τους ετερόφυλους.

(Να θυμίσουμε πως στην τελετή ορκωμοσίας του, επέλεξε να εμφανιστεί ένα κουβανός ομοφυλόφιλος ποιητής, ο Richard Blanco, που θα διαβάσει ποίημά του). Φαίνεται πως αυτή ήταν μια συμβολική κίνηση από την πλευρά της σταρ, που για χρόνια θεωρείτο ένας από τους ανθρώπους του Χόλιγουντ με την πιο διαδραστική επιρροή.

Η Τζόντι Φόστερ τη στιγμή της τιμητικής της βράβευσης με το Βραβείο Σεσίλ Μπι Ντε Μιλ, εξομολογήθηκε πως είναι λεσβία και μίλησε με κολακευτικά λόγια για την επί 20 χρόνια σύντροφό της, που αν και έχουν χωρίσει παραμένουν δύο στενές φίλες. Στην ομιλία της ευχαρίστησε την Cydney, με την οποία μεγάλωσε τα δύο παιδιά της – η σχέση της διακόπηκε το 2008.

Είπε επίσης πως είναι πια μόνη και έκανε μια αναδρομή για το πώς εξομολογήθηκε σε φίλους και συγγενείς το ότι είναι λεσβία και το γιατί δεν το έκανε δημοσίως την εξομολόγηση πολύ πιο πριν. «Είναι γιατί έπρεπε να προστατεύσω την ιδιωτικότητά μου σε μια εποχή όπου οι συνθήκες ήταν πολύ πιο αντίξοες». Πάντως όταν το ζευγάρι χώρισε οι φήμες ήθελαν τη Cydney να βγαίνει και με μια άλλη γυναίκα, και επίσης γεγονός είναι πως μετά από τη Cydney η Τζόντι τα έφτιαξε με την Cindy Mort (έχει ένα κόλλημα με το όνομα!), μια σχέση που κράτησε ένα χρόνο.

Πηγή:ATHENSVOICE

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...