OpenAir Party @ Pittaki - Τετάρτη 10 Ιουνίου! - Lesbian.Gr

OpenAir Party @ Pittaki - Τετάρτη 10 Ιουνίου!

Τι σχέση μπορούν να έχουν η διασκέδαση, η εξέταση για HIV, ένα λαμπατέρ, μία παλιά φούστα-μπλούζα και ένα παιδικό παιχνίδι;

Το Athens Pride και το Κέντρο Πρόληψης για τον HIV «Ath Checkpoint» δίνουν ραντεβού στην οδό Πιττάκη στο Μοναστηράκι για ένα πάρτι στους ρυθμούς του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας!

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου από τις 19:30 και μέχρι αργά το βράδυ, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα με τη μουσική γνωστών deejay -μεταξύ των οποίων και η δικιά μας Dj Miss Shy!- και συγκεντρώνουμε φωτιστικά για την πιο «διαφορετική» γειτονιά της Αθήνας.

Παράλληλα, συγκεντρώνουμε ρουχισμό, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες που προσεγγίζει η «Θετική Φωνή» όπως άποροι οροθετικοί συμπολίτες μας, κρατούμενοι και Ρομά. Αν έχετε μεταχειρισμένα παιδικά παιχνίδια που δεν τα χρειάζεστε, μας τα φέρνετε και θα φροντίσουμε να φτάσουν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Ειδικά για εκείνη την ημέρα, το «Ath Checkpoint» θα είναι ανοιχτό από τις 16:00 έως τα μεσάνυχτα για να υποδεχτεί τους ωφελούμενους που επιθυμούν να ενημερωθούν και να εξεταστούν για HIV και ηπατίτιδες Β και C.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1605043396409837/

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...