Η Alba Flores του La Casa de Papel είναι ανοιχτά λεσβία.

Alba Flores, η γνωστή ως Nairobi της διάσημης σειράς του Netflix, La Casa de Papel είναι ορθάνοιχτα λεσβία, κρατάει όμως την προσωπική της ζωή μακριά από το φως της δημοσιότητας και οι λογαριασμοί της στα social media, με τους εκατομμύρια
"ακολούθους" δεν μπορούν να μάθουν με ποια έχει σχέση.Ανεπιβεβαίωτο είναι το γεγονός ότι για ένα διάστημα είχε ένα ειδύλλιο με την όμορφη Ισπανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια, την Ondina Maldonado παρ'ολο που οι φακοί των paparazzi την είχαν αποθανατίσει ακόμα και να δίνει ένα δημόσιο τρυφερό φιλί.
Σύμφωνα με τον El Balon: "η νεαρή γυναίκα είναι "ανύπαντρη" σήμερα, όμως πριν από λίγα χρόνια, είχε ζήσει έναn ειδυλλιακό έρωτα με την Ondina Maldonado, μια ισπανική ηθοποιό και τραγουδίστρια. Η ιστορία αγάπης τους χρονολογείται από το 2015! Εκείνη την εποχή, οι φωτογραφίες των δύο νεαρών γυναικών είχαν διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης καθώς περπατούσαν, πιο κοντά από ποτέ στους δρόμους της Μαδρίτης, στην Ισπανία. Λαμβάνοντας υπόψη τη στάση τους, όλα έδειχναν ότι ήταν σε σχέση χωρίς όμως να το επιβεβαιώνει καμία τους."Η Alba Flores έπαιζε στην Ισπανική σειρά Vis a Vis που πολύ την ονομάζουν ως την Ισπανική εκδοχή του Orange is the New Back, μάλιστα μόλις το καλοκαίρι του 2019 κάποια επεισόδια της σειράς αυτής τα είχε παίξει και η Κρατική Τηλεόραση.Η Alba Flores έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός το 2005 στην ισπανική ταινία El Calentito. Στη συνέχεια, έδεσε με τους πυροβολισμούς, αφού και στο "Vis a Vis" πάλι ήταν μέλος συμμορίες σε γυναικείες φυλακές, αλλά μόνο το 2017 η νεαρή γυναίκα έγινε γνωστή παγκοσμίως με την τεράστια επιτυχία του La Casa De Papel.Η Alba ήταν η μοναδική που δεν πέρασε από casting για το La Casa de Papel. Το αρχικό σενάριο περιλάμβανε μόνο έναν γυναικείο ρόλο, την Tokyo. Ωστόσο, ο δημιουργός της σειράς, Alex Pina, αποφάσισε ότι η συμμορία χρειαζόταν μία ακόμα γυναίκα, και της ρόλο τον έδωσε γιατί είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.Φήμες και φωτογράφοι μιλάνε ότι την έχουνε δει σε τρυφερές στιγμές με ένα γνωστό μοντέλο αλλά η Alba κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει την ιδιωτική της ζωή, πολύ...ιδιωτική!
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...