Η τραγουδοποιός Εύα Λουκάτου στην ραδιοφωνική παρέα του Mindradio!

Από την Πέμπτη 17/10 στις 18.00 - 20.00 και κάθε Πέμπτη, η τραγουδοποιός Εύα Λουκάτου θα μας κρατάει συντροφιά στο Mindradio! Μουσικές αγαπημένες, ξένα κι ελληνικά θα ακούγονται κάθε εβδομάδα στην δίωρη ραδιοφωνική της εκπομπή. Σας προσκαλούμε όλους κι όλες να ταξιδέψετε μαζί της.

Ραντεβού λοιπόν κάθε Πέμπτη 18.00 - 20.00

Ακούτε εδώ: https://relay.mindradio.gr:8000/live.m3u
Κάνετε chat μαζί της εδώ: https://mindradio.gr/chatwindow.php

Σύντομο βιογραφικό

Πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2008 συμμετέχοντας με το τραγούδι "Όλα δικά σου" σε μουσική και στίχους δικούς της, στον προσωπικό δίσκο "ΣΕΛΕΝΑ" του Μιχάλη Κακέπη.Την άνοιξη του 2009 εκδίδει την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο "ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ" σε μουσική και στίχους της ίδιας και σε τρία τραγούδια συνεργάζεται με τους στιχουργούς Οδυσσέα Ιωάννου, Κώστα Φασουλά και Γιώργο Κορδέλλα.

Τον Απρίλιο του 2013 κυκλοφορεί η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Όνειρα σφραγίζω” σε μουσική, στίχους, ενορχήστρωση και ερμηνεία της ίδιας. Συμμετέχουν στιχουργικά οι Πόλυς Κυριάκου (Τζένη) και η Στέλλα Πάνου (Σε θυμάμαι) και ερμηνευτικά οι: Κώστας Χαριτάτος, Σαλίνα Γαβαλά, Αδριανός Νόνης, Reinaldo Hernandez και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...