"Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη" η νέα ανατρεπτική κωμική web σειρά

"Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη"
η νέα ανατρεπτική κωμική web σειρά

ΠΡΕΜΙΕΡΑ:
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013
Ώρα: 21:00
Μέρος: LouKouMi vintage bar
Eίσοδος Ελεύθερη

Η νεανική μαύρη κωμωδία μυστηρίου "Τη Μάνα Μου Τη Λένε Γιάννη" είναι η καινούργια διαδικτυακή πρόταση που έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τις ελληνικές web σειρές. Η σειρά, γραμμένη με χιούμορ και σουρεαλιστική διάθεση, θα αρχίσει να προβάλλεται το Νοέμβριο σε 7λεπτα επεισόδια μέσα από τη δική της ιστοσελίδα: www.TiManaMouTiLeneGianni.com.

Η επίσημη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013. Την ίδια μέρα η ομάδα των συντελεστών οργανώνει ένα κεφάτο πάρτυ LouKouMi vintage bar (Πλ. Αβησσυνίας, Μοναστηράκι) για να γιορτάσει την ιδιαίτερη αυτή προβολή. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς, ενώ η μπάντα Minor Project www.minor-project.com θα παρουσιάσει ζωντανά το τραγούδι τίτλων της σειράς.

Οι ηθοποιοί Αφροδίτη Αντωνάκη, Ναταλία Καλημερατζή, Παναγιώτης Καρμάτης και Αποστόλης Ψαρρός υποδύονται τους βασικούς ήρωες της σειράς και πλαισιώνονται από μια ομάδα γνωστών ηθοποιών μεταξύ των οποίων η Μαρία Αντουλινάκη, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Μάρω Παπαδοπούλου και ο Ηλίας Ζερβός. Σε guest εμφανίσεις θα δούμε επίσης την Εμμανουέλα Αλεξίου, τον Παντελή Δεντάκη και τον Σταύρο Μαυρίδη. Στη σειρά παρακολουθούμε την ιστορία τεσσάρων νέων ανθρώπων, οι οποίοι ξαφνικά ανακαλύπτουν πως η

επί χρόνια νεκρή μητέρα τους είναι ζωντανή και λέγεται...Γιάννης! Στην προσπάθειά τους να την βρουν, τα ευτράπελα ξεκινούν, η κατάσταση περιπλέκεται και καλά κρυμμένα μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια... Το στοιχείο που κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά ξεχωριστή είναι ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας μιας ομάδας νέων επαγγελματιών, με εμπειρία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, οι οποίοι δούλεψαν με όπλα τους την ισχυρή θέληση και το μεράκι -χωρίς τη στήριξη κάποιας εταιρείας παραγωγής-! "Κόντρα στο γκρίζο της εποχής, όπου όλα γύρω μας ωθούν στην απογοήτευση και την αδράνεια, τολμήσαμε λειτουργώντας ομαδικά, να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να παρασύρουμε ο ένας τον άλλον σε ένα δρόμο δημιουργίας", επισημαίνει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς Κωνσταντίνος Θάνος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Θάνος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Κουνέλλας
Ήχος: Alejandro Cabrera
Μοντάζ: Χρήστος Χατζημπάρμπας
Σκηνικά: Αγγελίνα Αποστόλου, Κωνσταντίνος Σταμουλίδης
Κοστούμια: Άννα Μανδρέκα

Πρωταγωνιστούν:
Αφροδίτη Αντωνάκη, Ναταλία Καλημερατζή, Παναγιώτης Καρμάτης, Αποστόλης Ψαρρός

Συμμετέχουν:
Μαρία Αντουλινάκη, Μυριέλλα Κουρεντή, Μάρω Παπαδοπούλου
και ο Ηλίας Ζερβός

Guest εμφανίσεις:
Εμμανουέλα Αλεξίου, Παντελής Δεντάκης, Σταύρος Μαυρίδης

www.TiManaMouTiLeneGianni.com
www.youtube.com/user/TiManaMuTiLeneGianni
www.facebook.com/TiManaMouTiLeneGianni
www.twitter.com/TiManaMuTiLeneG

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...