Σάρα Κέιν, Ψύχωση 4.48 | BIOS, 20/3 - 13/4/14

Σάρα Κέιν, Ψύχωση 4.48
Πεμ 09 Ιαν 2014 - Κυρ 13 Απρ 2014

Σάρα Κέιν, 4.48 Ψύχωση
Θέατρο Δωματίου – σκην. ‘Αντζελα Μπρούσκου
Bios basement
*ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ*

Το θέατρο Δωματίου και η Άντζελα Μπρούσκου παρουσιάζουν το τελευταίο έργο της Σάρα Κέιν, 4.48 Ψύχωση. Ένα έργο που χαρακτηρίζεται από την μεταδραματική δομή του μέσα από μια ωμή και αποκαλυπτική γλώσσα. Ένας μονόλογος ή ένα έργο για πολλές φωνές.Το έργο αναφέρεται στην ειδική ώρα πριν την ανατολή. Ένας χρόνος καταγραμμένος σαν μία στιγμή ακραίας διαύγειας.Οι πρωινές ώρες που στατιστικά διαπράττεται ένας μεγάλος αριθμός αυτοκτονιών.

Ένα ταξίδι μέσα στο μυαλό κάποιου ή μια συνεδρία ανάμεσα σ’ ένα ασθενή και τον γιατρό του; ΤΙ είναι η ψυχική αρρώστια; Γιατί αρρωσταίνουμε; Υπάρχει θεραπεία;Η αρρώστια σαν κοινωνικό στίγμα.Η Σάρα Κέιν μας καλεί να αντιμετωπίσουμε την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ψυχικής εμπειρίας σε όλο τον τρόμο και την ομορφιά. Oι πολλαπλές φωνές μιας μόνης ψυχής επιχειρούν να καταλάβουν τον εαυτό και να ερμηνεύσουν τον κόσμο μέσα από ένα σώμα σε διαρκή πολιορκία.Το συνεχές βλέμμα μιας κάμερας συμβάλλει σε έναν ιδιαίτερο μηχανισμό αφήγησης παράλληλα με το θέατρο και την ζωντανή μουσική; καθώς διεισδύει σ’ ένα κατακερματισμένο νου.

Στην παράσταση συμμετέχουν τέσσερις ηθοποιοί και η μουσικός Nalyssa Green.Σκηνοθεσία-μετάφραση-κάμερα-σχεδιασμός χώρου: Άντζελα Μπρούσκου
Μουσική – Σχεδιασμός ήχου: Nalyssa Green

Συμμετέχουν: Άντζελα Μπρούσκου, Παρθενόπη Μπουζούρη , Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου , Nalyssa Green
Πληροφορίες παράστασης
BIOS Basement

Διάρκεια παραστάσεων: 9 Ιανουαρίου – 24 Φεβρουαρίου 2014
Δεύτερος κύκλος παραστάσεων: 20 Μαρτίου - 13 Απριλίου 2014

Παραστάσεις: Πέμπτη - Κυριακή
Έναρξη: 21.00
Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ (ενιαίο)

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...