Ο Πάπας Φραγκίσκος ονομάζει έναν σύμβουλό του gayfriendly

O Πάπας  Φραγκίσκος συνεχίζει την προσέγγιση με την lgbt Κοινότητα και το χτίσιμο μιας καλύτερης εικόνας της Καθολικής Εκκλησίας σχετικά με θέματα ομοφυλοφιλίας. Ονόμασε έναν σύμβουλό του gayfriendly για να συνεχίσει το έργο για μια πιο μοντέρνα και συμπεριληπτική εκκλησία! 

Ο Ιερέας που ανέλαβε αυτό το έργο είναι ο Jamess Martin, ένα "αστέρι" του Twitter με πάνω από 120.000 ακολούθους! Στις 13 Ιουνίου, μάλιστα, ο ιερέας κυκλοφορεί ένα βιβλίο όπου καταθέτει την γνώμη τους και τις προτάσεις του στο πως μπορούν να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ της Καθολικής Εκκλησίας και των γκέι.

Στο προφίλ του στο Twitter Μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι είναι ένας μαχητής υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της lgbt Κοινότητας.

 

Fr. Bryan Massingale: As a Catholic priest, I am against an executive order on religious liberty https://religionnews.com/2017/04/26/as-a-catholic-priest-i-am-against-an-executive-order-on-religious-liberty/  via @RNS

Photo published for As a Catholic priest, I am against an executive order on religious liberty

As a Catholic priest, I am against an executive order on religious liberty

NEW YORK (RNS) Leaked drafts of President Trump’s order suggest it will be read by many as a broad assault upon LGBT rights and a license to deny basic services to same-sex couples.

religionnews.com

Ο ιερέας σε δηλώσεις του σημείωσε ότι "πρέπει να χτίσουμε έναν διάλογο με την lgbt Κοινότητα" και ότι "οι υπεύθυνοι της Εκκλησίας οφείλουν να σταματήσουν να υποστηρίζουν ότι αυτά τα άτομα είναι άρρωστα εξαιτίας της σεξουαλικής τους ταυτότητας".

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...