ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑ 2008 7-13/4/08 & 23-25/5/08

Το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στο χώρο της υγείας, διοργανώνει την εκδήλωση  ΠΑΡΚΟ ΥΓΕΙΑΣ.

 

Το πρόγραμμα αυτό προωθεί μηνύματα που αφορούν τις παγκόσμιες ημέρες ( π.χ. παγκόσμια ημέρα κατά του άσθματος, οστεοπόρωσης κτλ.) και έχει ως αφετηρία την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) με έδρα την πλατεία Συντάγματος. Το ΠΑΡΚΟ ΥΓΕΙΑΣ θα λειτουργεί από Δευτέρα 7 Απριλίου έως και Κυριακή 13 Απριλίου 2008 από της 10.00-18.00 καθημερινά.

Περίπτερα από φαρμακευτικές εταιρίες, συλλόγους, φορείς κτλ. παρέχουν πληροφορίες προς το κοινό και δημιουργούν μια διαδραστική ενέργεια με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα! Το περίπτερο της ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑ 2008 βρίσκεται σε κεντρική θέση (δίπλα στα περίπτερα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Ε.Ο.Φ.) και ενημερώνει το κοινό για το πρόγραμμα εκδηλώσεων και ομιλιών, ενώ παράλληλα δέχεται συμμετοχές και εγγραφές για το συνέδριο.

H εκδήλωση ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑ 2008 που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής 23-25 Μαΐου 2008 στηρίζεται ενεργά από το Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και έχει ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα του Υπουργείου για την ενημέρωση του κοινού σε θέματα Υγείας.

www.prolipsi-igia.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...