Βig Eden

Ο Henry Hart, ένας μοναχικός καλλιτέχνης από τη Νέα Υόρκη, επιστρέφει στη γενέτειρά του Big Eden, για να προσέξει τον άρρωστο παππού του. Όταν φτάνει σπίτι του πρέπει να φτιάξει τη σχέση του με τον Dean Stewart, τον καλύτερο φίλο του από το σχολείο και κρυφός του έρωτας. Τα αισθήματα του Henry για τον Dean, τα οποία τον ανάγκασαν να φύγει από το Big Eden, έχουν γίνει πιο έντονα με τον καιρό.

Η επανεμφάνιση του Henry συνοδεύεται από μια αλλαγή στον Pike Dexter, τον ντροπαλό, Ινδιάνο ιδιοκτήτη του κεντρικού καταστήματος της πόλης. Όλοι εκπλήσσονται, ακόμα και ο ίδιος ο Pike, όταν βλέπουν ότι ο Pike ερωτεύεται τον Henry. Όλοι στην πόλη σχηματίζουν τη δική τους άποψη για αυτό το ερωτικό τρίγωνο.

Όταν χτυπάει η τραγωδία και ο Ηenry αποφασίζει να ξαναφύγει από το Big Eden και ο Pike είναι ανίκανος να εκφράσει τα συναισθήματά του για τον Henry, οι κάτοικοι του Big Eden αποφασίζουν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν αυτούς τους 2 να βρουν την ευτυχία.

Το Big Eden είναι μια μοναδική Αμερικάνικη ιστορία για το σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια ταινία για την ανιδιοτελή επιθυμία να δούμε αυτούς που αγαπάμε να βρουν την πραγματική ευτυχία.

Τιμή: 32 ευρώ

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...