Προβολή της ταινίας Moonlight και συζήτηση για τα θέματα που καταπιάνεται το φιλμ

Ο Π - χώρος κινημάτων, αλληλεγγύης & πολιτισμού διοργανώνει προβολή της βραβευμένης ταινίας Moonlight (13 Ιουλίου 2017, 21.00, οδός Σαμαρά 2, Αθήνα) ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα που πραγματεύεται.

Η ανακοίνωση του χώρου έχει ως εξής:

"Η ταινία-φαινόμενο που βραβεύτηκε με το όσκαρ καλύτερης ταινίας για το 2016 και κέρδισε δεκάδες ακόμα βραβεία σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου! Θα ακολουθήσει συζήτηση γύρω από τα θέματα που καταπιάνεται το φιλμ: το φυλετικό ρατσισμό, το μπούλινγκ, την ομοφοβία, τα ναρκωτικά.
Ο χώρος θάναι ανοικτός από τις 8 με μουσικούλα στην ταράτσα, ενώ για νάμαστε πιο ανθεκτικοί στον καύσωνα θα φτιάχνουμε κοκτέηλς, μπύρες, παγωτά, ποπ κορν κλπ!
Η είσοδος ελεύθερη, από οδό καμπούρογλου".

Είδος: Δράμα, Διάρκεια: 106'
Υπόθεση: Η ιστορία ακολουθεί τον Χιρόν από τα παιδικά του χρόνια έως την ενηλικίωση του, και χωρίζει τη περίοδο αυτή σε τρία στάδια. Γεννημένος την εποχή του πολέμου κατά των ναρκωτικών στη Φλόριντα, τον πρωτοβλέπουμε υπό την πίεση της περιοριστικής οικογενειακής του ζωής, έπειτα στους δρόμους της καταθλιπτικής και βίαιης του συνοικίας και τέλος όταν αναπτύσσει έναν πολύπλοκο δεσμό με τον καλύτερο του φίλο.

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook.

 

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...