"Η απόλυτη σύγχρονη οικογένεια" είναι δύο λεσβίες μαμάδες με δύο γκέι μπαμπάδες

Η Mariely Martinez και η σύζυγός της Carla Melendez γέννησαν με διαφορά έναν μήνα. Δότες σπέρματος ήταν ένα, επίσης, παντρεμένο γκέι ζευγάρι, οι φίλοι τους Juny Roman και Alex Torres!

Όταν οι δύο γυναίκες διερευνούσαν τις επιλογές τους και αναζητούσαν δότες σπέρματος, συνειδητοποίησαν ότι η επιλογή να μείνουν έγκυος με σπέρμα από κάποια τράπεζα σπέρματος και άγνωστο δότη, δεν τις κάλυπτε. Ήθελαν ο μπαμπάς των παιδιών τους να αποτελεί μέρος της ζωής των παιδιών τους. Έτσι ρώτησαν τον φίλο τους Alex αν ενδιαφερόταν.

Είχαν γνωρίσει τον Alex δέκα χρόνια πριν και είχαν ξανασυνδεθεί μαζί του όταν είχαν μετακομίσει στη Φλόριντα.

Ο Alex ενθουσιάστηκε με την ιδεά και αρχικά συμφώνησαν εκείνος να γίνει ο μπαμπάς και των δύο παιδιών ένα εκ των οποίων θα έφερνε στη ζωή η κάθε μία από το ζευγάρι λεσβιών. Όταν, όμως, γνώρισαν και τον Juny, άλλαξαν γνώμη. Σκέφτηκαν και εκείνος να γίνει ο ένας από τους μπαμπάδες των παιδιών τους!

Η Mariely γέννησε στις 23 Ιουλίου τον Matteo και στις 22 Αυγούστου γέννησε η Carla την Marla!

Οι δύο γυναίκες έχουν την πλήρη επιμέλεια των παιδιών αλλά επιθυμούν οι μπαμπάδες να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην καθημερινή ζωή των παιδιών. Όπως λένε, η αγάπη από τέσσερεις γονείς είναι περισσότερη από από δύο και θεωρούν ότι είναι πολύ τυχεροί που έχουν φτιάξει αυτή την όμορφη οικογένεια...

Η οικογένεια λαμβάνει, καθημερινά, δεκάδες μηνύματα υποστήριξης και αγάπης στη σελίδα του φωτογράφου τους στο facebook που τους ονόμασε "η απόλυτη σύγχρονη οικογένεια" (“the ultimate modern family”) .

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...