L-Word Party, (14-4-2006)

Tο L-Word είναι πρώτη στην ιστορία τηλεοπτική λεσβιακή σειρά. Η διάσημη αμερικανική λεσβιακή σαπουνόπερα με τρομερή επιτυχία σε ολόκληρη την Αμερική και την Ευρώπη.
Tο L-Word είναι ο κόσμος 7 πανέμορφων, ευκατάστατων και σέξι γυναικών, κάποιες από αυτές λεσβίες και κάποιες αμφισεξουαλικες. Οι εφτά καλλονές του σήριαλ διασκεδάζουν σε ακριβά εστιατόρια, οδηγούν χλιδάτα αυτοκίνητα, μένουν σε πολυτελή σπίτια και απολαμβάνουν τη ζωή τους μέσα με πολλή φινέτσα και απαράμιλλο στιλ, με όλο το Λος Άντζελες να απλώνεται στα πόδια τους, αστραφτερό και διάσημο.

 

Το L-Word είναι το πρώτο λεσβιακό τηλεοπτικό σηριαλ και είναι μια από τις ακριβότερες τηλεοπτικές παραγωγές με ποιότητα και τεράστια τηλεθέαση, 6 εκατομμύρια θεατές εβδομαδιαίως, συγκρίνεται σε επίπεδο παραγωγής και εμπορικότητας με σειρές όπως το Sex & City, ή οι "Νοικοκυρές σε Απόγνωση".

Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία της σειράς έχει αγγίξει έντονα και την χώρα μας.
Διαλέξαμε για το μεγάλο πάρτυ/αφιερωμα ένα χώρο που στην χλιδή δεν διαφέρει καθόλου από τους χώρους του L.A. που τα κορίτσια του L-Word κινούνται. Με μουσικές από το σήριαλ, συνεντευξεις απο τα κοριτσια του L-Word και με ένα ποτήρι εκλεκτό ποτό κέρασμα για όλες σας θα απολαύσουμε τα κορίτσια του L-Word.
Θα πάρουμε μια απόλυτη γεύση από όλα τα season του σήριαλ και
θα διαλέξουμε με ψήφους ποιά είναι η πιο δημοφιλής του L-Word στην Αθήνα.

Μια βραδιά ονειρική, σε έναν κόσμο με όμορφες παρουσίες, ακριβό ντύσιμο και ευχάριστες μουσικές.

Μιμηθείτε στο ντύσιμο και στο στυλ τον αγαπημένο σας χαρακτήρα και κερδίστε!

Το bar restaurant Mochi Mochi όχι μόνο είναι ο ιδανικός χώρος στην Αθήνα για να σε ταξιδέψει μεχρι την ελεύθερη πόλη των Αγγέλων αλλά διαθέτει και ένα μεγάλο αλλά minimal σε αισθητική, εκθεσιακό χώρο που θα γίνουν οι προβολές και που θα κοσμείτε με κούκλες από βιτρίνες καλογυαλισμένων καταστημάτων με επώνυμα ρούχα.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...