Cocorosie + Mary and the Boy (29/6/07)

ASTRA PROUDLY PRESENTS

CocoRosie

+ Mary and the Boy

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007
Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Doors Open: 20:00 – Τιμή Εισιτηρίου: 30 € (προπώληση) / 35 € (ταμείο)
Διάθεση Εισιτηρίων: Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, τηλ. 210 3840020) / www.i-ticket.gr

Στις φλέβες τους κυλάει – κατά το ήμισυ – το Ινδιάνικο αίμα των Cherokee. Σε μικρή ηλικία ταξίδευαν από καταυλισμό σε καταυλισμό, μαζί με τον πατέρα τους. Η μία μετακόμισε στη Μονμάρτη του Παρισιού, επιδιώκοντας μια καριέρα ως τραγουδίστρια της Όπερας, ενώ η άλλη σπούδασε γλωσσολογία και κοινωνιολογία.

Όλα αυτά, για τις αδελφές Sierra Rose (Rosie) και Bianca Leilani (Coco) Casady, πιο γνωστές ως CocoRosie, οι οποίες θα επισκεφτούν για δεύτερη φορά την Αθήνα, την Παρασκευή 29 Ιουνίου, για μία και μοναδική εμφάνιση στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Οι δυο τους, μαζί με ορισμένους μουσικούς που τις πλαισιώνουν, θα παρουσιάσουν τραγούδια από το ολοκαίνουργιο album τους, “The Adventures Of Ghosthorse And Stillborn”, καθώς και από τις παλαιότερες δουλειές τους.

Πέρα από τα προαναφερθέντα, οι επιρροές τους προέρχονται από το indie rock, το hip hop και την folk μουσική. Στα υποτιθέμενα μελλοντικά τους σχέδια συμπεριλαμβάνονται – μεταξύ άλλων – ένα album με τον RZA, η σύνθεση και η παραγωγή μιας όπερας και ένας γάμος με τον Antony!

Η Sierra παίζει κιθάρα, πιάνο και άρπα, βοηθώντας λίγο και στα φωνητικά, ενώ η Bianca τραγουδάει, συνεισφέροντας παράλληλα και στα ηλεκτρονικά και τα κρουστά. Ως CocoRosie ξεκίνησαν το 2003 και έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις δουλειές, μέχρι σήμερα. Έχουν συνεργαστεί ή περιοδεύσει μαζί με σπουδαία ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής όπως οι TV On The Radio, οι Antony and the Johnsons, οι Matmos, οι Bright Eyes, ο Devendra Banhart.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Mary and the Boy, ένα σχήμα από την Αθήνα που, τον τελευταίο ένα – ενάμιση χρόνο, έχει δημιουργήσει αίσθηση με τον πολύ ιδιαίτερο ήχο και τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις του.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...