Spookshow Presents Freak Suspension by Mad Kate @ Second Skin (28/11/08, Αθήνα)

FRIDAY 28 NOVEMBER AT SECOND SKIN CLUB
SPOOKSHOW PRESENTS FREAK SUSPENSION BY MAD KATE (USA)
DJ: GEORGE FAKINOS
+ AUTODAFEH ALBUM RELEASE PARTY
+ FETISH DANCERS

Tο μηνιαίο Spookshow του Γιώργου Φακίνου είναι και πάλι εδώ και μάλιστα με ένα ακόμα πολύ ιδιαίτερο show/performance, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Καλεσμένη, η Mad Kate (κανονικό όνομα Κathryn Fischer) που είναι από την Αμερική, αλλά μετακόμισε στο Βερολίνο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Μία προσωπικότητα με πολλά πρόσωπα: Χορεύτρια, τραγουδίστρια, συγγραφέας και performance artist. Στα shows της συνδυάζει στοιχεία από χοροθέατρο, ακροβατικά, spoken word και μόδα! Στο Spookshow τώρα, η  Kate καταφθάνει με ένα κουκούλι τρεισήμισι μέτρων (!) από το οποίο θα βγει και θα «καταστρέψει» τον εαυτό της (δείτε την μετάβαση από το striptease στο μαχαίρι…) , ενώ θα αιωρείται από ένα συγκεκριμένο σημείο του club.

Αν είστε της λεπτομέρειας, να προσθέσουμε πως η Kate έχει συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ “Cowboys And Communists” , στο “Berlin Manners,Burlesque In Berlin” και είχε επίσης τον πρωταγωνιστικό ρόλο  στην ταινία “Saila” .

Dj  θα είναι φυσικά ο Γιώργος Φακίνος που θα κρατάει το dancefloor γεμάτο με electro,EBM,TBM,Industrial, Noise και Gabber μουσικές. Ακόμα, θα γίνει παρουσίαση του νέου άλμπουμ των Σουηδών  Autodafeh που παίζουν old school EBM.

Και αν δεν ήταν αυτά αρκετά, fetish dancers πριν και μετά το show της Kate, σε μία νύχτα που δεν θα σε αφήσει να πάρεις ανάσα…

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 00.00
ΤΙΜΗ: 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
SECOND SKIN: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠOΛΕΩΣ 78 & ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ, ΓΚΑΖΙ,ΑΘΗΝΑ
ΜΕΤΡΟ: ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

www.secondskinclub.gr
www.myspace.com/mad_kate
www.alfabus.us
www.myspace.com/georgefakinos

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...