Salvation @ Fortezza Club (16/10/09, Aθήνα)

SALVATION

DJ Pier Morroco
DJ Oliver M
Special Appearance by Valerie M (Groove Armada)

+Sexy Performances & Go Go Dancers

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

@ Fortezza Club (Πέτρου Ράλλη 29 & Κρήτης 1, μετά από τα Lidl)

"Αν έπρεπε να επισκεφτείτε μόνο ένα club στο Λονδίνο, τότε αυτό το club θα ήταν το Salvation" 'www.seenqueen.com'

Θυμάστε πριν πολλά χρόνια τα καλύτερα queer party με Go Go Boys στο Umatic και στο θρυλικό Spices; Δεν ήταν άλλα από τα γνωστά μας Salvation parties τα οποία ξαναέρχονται μετά από τόσα χρόνια για να μας θυμίσουν τι σημαίνει αληθινό clubbing, να υποδεχτούμε το χειμώνα, να μας ιδρώσουν και να μας εξαντλήσουν ευχάριστα.

Τα παγκοσμίως γνωστά Salvation parties ξαναέρχονται επιτέλους και στην Αθήνα!! Μετά από πετυχημένα πάρτυ σε όλα τα μέρη του κόσμου, από το Λονδίνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και την Στοκχόλμη μέχρι το Τελ Αβίβ και την Ασία και τώρα και στην Αθήνα στις 16 Οκτωβρίου στο Fortezza Club!

Η μουσική του Salvation έχει αποδειχθεί ότι είναι ευρέως δημοφιλής αν κρίνει κανείς από τον αριθμό του κόσμου που μαζεύεται σε κάθε εκδήλωση. Με την παγκοσμίου φήμης του να μας προσφέρει οργανώσεις άριστης ποιότητας και την καλύτερη μουσική από διεθνά αναγνωρισμένους DJ τα Salvation parties ολοένα και αποκτούν πιστούς θαυμαστές και μουσικόφιλους από όλο τον κόσμο.

Στην Αθήνα θα έχουμε την τιμή να χορέψουμε στους ρυθμούς των παγκόσμια καταξιωμένων Dj Pier Morrocco και Oliver M.

Ο Pier Morrocco ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ το 1994, στο γνωστό κλαμπ Trade του Λονδίνου, κι από τότε έχει παίξει σε όλα τα γνωστά κλαμπ του Λονδίνου και κάνοντας μια τουρ 2 χρόνων στο Σίντνεϋ. Έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά και περιζήτητα μέλη της ομάδας του Salvation τα τελευταία χρόνια χάρη στον ξεσηκωτικό, παιχνιδιάρικο ήχο του. Μπορείτε να επισκεφτείτε το www.piermorrocco.com για περισσότερες πληροφορίες.

Ποιος είναι ο DJ Oliver M;

Έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του DJ το 1987, στο Αμβούργο όταν έπρεπε να αντικαταστήσει έναν φίλο του DJ, τον πλέον διάσημο Boris Dlugosh από το remix που έκανε στο τραγούδι των Moloko, ''Sing it back''remix for the Uk group Moloko.

Μετά από αυτό έγινε resident DJ στο υπερμοδάτο και τρέντυ κλαμπ FRONT.

Μετά από 4 χρόνια και αφού μετακόμισε στο Βερολίνο από το Αμβούργο, έγινε γνώστης της Teckno σκηνής και απέκτησε σιγά σιγά μια φήμη παίζοντας σε διάσημα κλαμπ όπως τα POOL, E-WERK και BASEMENT καθώς και σε event όπως το LOVE-PARADE.

5 χρόνια πέρασαν με residencies στο Άμστερνταμ, Βερολίνο, Αμβούργο και Ζυρίχη ώσπου αποφάσισε να μετακομίσει στην Ισπανία όπου το μουσικό του στυλ άλλαξε γρήγορα από Teckno-Trance σε BALEARIC-STYLE CHUNKY TEC HOUSE αλλά με μια funky διάθεση.

Ο Oliver έχει παίξει ως resident αλλά και ως guest σε πολλά κλαμπ στην Ευρώπη, όπως τα El Divino, Amnesia και  Privilege στην Ibiza, το Matinee Group στην Μπαρτσελόνα  και τα Cirque de bella Artes, Space of Sound, Trip Family στην Madrid και στο Matrix στο Βερολίνο. Παίζει σε όλο τον κόσμο, από το Ρίο μέχρι την Νέα Υόρκη και το Τελ Αβίβ.

Στο Λονδίνο παίζει για τους Ισπανούς MATINEE GROUP, τους Low Profile, το Heaven και φυσικά για το Salvation!

Μαζί με τον Dj Pier Morrocco και τον Oliver M θα είναι η αιθέρια Valerie M, τραγουδίστρια των Groove Armada, γνωστή για την club/dance/garage αισθητική της.

Η Valerie M ξεκίνησε την καριέρα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μια επιτυχία. Ήταν τότε με τις Candy Girls (Positiva Rec.) που έφτασε στις κορυφές των chart με τις επιτυχίες τους ˜I Want Candy” και ˜Fe Fi Fo Fum”.

Έπειτα έγινε η frontwoman για το σουπερ dance συγκρότημα, The Lisa Marie Experience, με την παγκόσμια επιτυχία τους ˜Keep On Jumping” (FFFR), που κυκλοφόρησε σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου και μετά ακολούθησε η συνεργασία της με το συγκρότημα Jazzy M και την επιτυχία ˜Jazzing The Way You Know”.

Αλλά η Valerie M είχε ακόμα πολλά να προσφέρει, κι έτσι έγινε η συνθέτρια και η ερμηνεύτρια του πρώτου UK garage συγκροτήματος, Da CLICK (FFFR/LONDON Rec.) και κυκλοφόρησαν δυο σούπερ επιτυχίες, ˜We are Da Click’ και το κλασικό  ˜GOOD Rhymes”. Και τα δυο τραγούδια έφτασαν στις κορυφές των chart στην Αγγλία και με πολύ air play σε Ευρώπη και Αμερική. 

Την νέα χιλιετία το έριξε στην παραγωγή και την σύνθεση. Πρωτίστως με τον Ed Case (Gorillaz remix) με την κυκλοφορία του ˜When I’m With You” (Go Beat Rec.) και ερμήνευσε το πολυ-πλατινένιο άλμπουμ ˜FREESTYLERS” και ακολούθησαν εκτενείς περιοδείες.

Η Valerie M είναι μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια και συνθέτρια κι έχει συνεργαστεί με κορυφαίους συνθέτες όπως είναι οι Alan Glass (Mis-teeq, Liberty X, No Angels),  Bruce Elliott-Smith (Oakenfeld, Spiller, Kylie), The Funk Brothers με το remake ˜Groove Is In The Heart” και  ˜Mosquito με το ˜Hungry For Your Love”.

Το 2004 επικεντρώθηκε πιο πολύ στην σόλο καριέρα της με τα ˜Show Me Love” και ˜Don’t Be Alone”, ένα τέλειο funky-house dance κομμάτι το οποίο συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της γνωστής σειράς ˜Queer As Folk”.

Και αξίζει να αναφέρουμε την συμμετοχή της στο μοναδικό παγκοσμίου φήμης dance συγκρότημα από το 2002 μέχρι και το 2006 με εκτενείς περιοδείες σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Αμερική.

Η Valerie M ξεκίνησε την συνεργασία της με τα Salvation πάρτυ το 2006 όπου έχει μαγέψει πλήθη κόσμων από τότε.

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...