La Vie En Vogue @ Tiki Athens (25/11/09, Αθήνα)

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

La Vie En Vogue on decks

Tiki Athens

La Vie En Vogue

La Vie En Vogue, μία από τις πρώτες εκπομπές στο lesbian.gr , επιστρέφει μετά από πολύ καιρό για ένα dj set, στο Τiki (Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, μετρό: Ακρόπολη), την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, με ποπ διάθεση και μουσικές από το '80 έως σήμερα.
 
Κάθε Τετάρτη, τα decks του tiki καταλαμβάνονται από τους παραγωγούς του lesbian.gr, στo καθιερωμένo πλέον Mind Your Own Party.
 
lesbian.gr
www.tikiathens.com

 

Το Mind Radio είναι το μοναδικό web radio, όπου οι ακροατές έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους. Με έναν υπολογιστή, μια ADSL σύνδεση και πολύ κέφι, όλοι γίνονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί, παίζοντας αγαπημένες μουσικές, χωρίς την πίεση των play lists.

 

Εναλλακτικά έντυπα, web sites, blogs, νέοι καλλιτέχνες, και φυσικά απλοί ακροατές, έχουν πλέον τη δική τους φωνή μέσω του Mind Radio. Από latin εκπομπές μέχρι queer ζώνες και από electro μέχρι metal, το Mind Radio είναι η εκδίκηση του ακροατή, είναι το δικό μας ραδιόφωνο.

Mind Your Own Party

Τώρα, από 7 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη διοργανώνουμε και τα δικά μας party. Κάθε παρέα του Mind Radio, κάθε εκπομπή, θα στήνει το δικό της Mind Your Own Party στο Tiki Athens.

Τα Mind Your Own Parties θα μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του UPLAY για να μπορούν να σε ακούνε όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν.

Μπες και εσύ στην παρέα του Mind Radio, κάνε την δική σου εκπομπή και φυσικά το δικό σου party.

Tiki Athens
Φαλήρου 15-Μακρυγιάννη

(Σταθμός: Μετρό Ακρόπολη)

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...