ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ - Back to 70s @ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, από 4/2/13

ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
"Back to 70s"

Σταυρός του Νότου Club
Από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου
και κάθε Δευτέρα

Τι κοινό μπορεί να έχουν o Μάνος Χατζιδάκις με τους Led Zeppelin; Ο Οι Pink Floyd με το Μάνο Λοΐζο; H Gloria Gaynor με την Μαρινέλλα;

Όλοι τους έχουν στιγματίσει μέσα από τα τραγούδια τους την δεκαετία του ’70, όπου άνθισαν όλα τα είδη της μουσικής αφήνοντας μια μεγάλη μουσική κληρονομιά στις επόμενες γενιές.

Από την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα η Ραλλία Χρηστίδου θα μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκείνης της δεκαετίας, που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε, να χαρούμε, να σκεφτούμε, να χορέψουμε και να ερωτευτούμε!

Πώς θα καταφέρει να τα ενώσει όλα σε ένα τρίωρο πρόγραμμα; Η ιδιαίτερη αγάπη της για την μουσική, η ικανότητα της να υπηρετεί διαφορετικά είδη ρεπερτορίου και η αστείρευτη αντοχή της θα λειτουργήσουν συνδυαστικά για να μας χαρίσει όμορφες βραδιές, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει στις μέχρι τώρα solo παραστάσεις της.

Μαζί της η γνωστή παρέα συνεργατών και φίλων της: ο Χρήστος Αλεξάκης στις ενορχηστρώσεις, στα keyboards και τον προγραμματισμό, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στη κιθάρα και το μπουζούκι και ο Ανδρέας Σίκκης στα πνευστά, κρουστά και φωνητικά. Στον ήχο ο Άρης Κουντούρης και ο Λάμπρος Μπούνας.

Κάθε Δευτέρα θα κάνουμε μία αναδρομή στο "χθες" για να γνωρίσουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι…

Ώρα προσέλευσης: 21:30 - Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί

Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=96WoEg5AfE4

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...