Σαβίνα Γιαννάτου & Ευγενία Καρλαύτη @ Αγ. Παρασκευή, 20/6/14

ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΡΛΑΥΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΚΗΠΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

H Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη συνδυάζουν παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες χώρες του κόσμου με διαχρονικά jazz standards καθώς και με τραγούδια της Λένας Πλάτωνος και του Μάνου Χατζιδάκι.

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου η Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη εμφανίζονται στον Κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Μουσείο Α.Κοντόπουλου) στην Αγία Παρασκευή, εγκαινιάζοντας το "Πολιτιστικό 10ήμερου Αλέκος Κοντόπουλος"
Κήπος Κεντρικής Βιβλιοθήκης-Μουσείου (Κοντόπουλου 13 – Αγία Παρασκευή)
Ώρα έναρξης: 21:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Πληροφορίες στα τηλ: 210 6395335, 210 6010121

Το εύρος του ρεπερτορίου και η συναρπαστική ερμηνεία της Σαβίνας Γιαννάτου αναπτύσσονται μοναδικά στον καμβά των ευρηματικών μουσικών διασκευών της Ευγενίας Καρλαύτη. Jazz συγχορδίες αναμειγνύονται στα τραγούδια της Καραϊβικής και της Κάτω Ιταλίας και τραγούδια διεθνών δημιουργών διαδέχονται γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και της Λένας Πλάτωνος, τα οποία αντιμετωπίζονται ατμοσφαιρικά και προσωπικά.

Ταυτόχρονα η ερμηνεία της Ευγενίας Καρλαύτη, εφάμιλλη σπουδαίων γνωστών jazz ερμηνευτριών, συναρπάζει με την ιδιαιτερότητα και την αυθεντικότητά της, μεταφέροντάς μας στην Αμερική του ΄50 με έναν σύγχρονο τρόπο. Ένα διαφορετικό ρεσιτάλ για δύο φωνές και πιάνο, μία μουσική συνομιλία ανοιχτή στην ευφορία του αυτοσχεδιασμού, ανανεώνοντας τη ουσία των τραγουδιών και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.

Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...