'Μια gay χριστιανική πράξη, δυο πάρτυ και ένα βιβλίο!',21/4/2005

Factory 12 years birthday party @ You Club, Σάββατο 23 Απριλίου.

Εάν το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο, δηλαδή από τον τόπο που υποθετικά συγκεντρώνονται οι παπάδες, οι αρχιμανδρίτες, η εκκλησία των Ιερουσολημων, ο πάπας που κατά την διάρκεια της ζωής του περισσότερες φορές είχε σφίξει το χέρι του Μπους από το χέρι ενός φτωχού, τότε μπράβο στον κύριο Βαλιανάτο που δεν χρησιμοποίησε το προϊόν του παραδείσου για να απαντήσει στον θεοσεβούμενο Κούγια.

Συγχαρητήρια που με κολασμένη υπομονή ο κύριος Βαλιανάτος απάντησε μόνο  λεκτικά στη  βίαιη επίθεση που δέχτηκε, αποδεικνύοντας ότι τελικά το κήρυγμα του Χριστού, να γυρίζεις και το άλλο μάγουλο, βρίσκει εφαρμογή από ένα «σατανικό πούστη»

Νομίζω ότι με αυτήν την περίτρανη  χριστιανική του πράξη  ο κύριος Βαλιανάτος αξίζει να χειροκροτηθεί από όσους αμόλυντους αληθινούς πιστούς του Θεού, έχουν απομείνει, γιατί είναι ο πρώτος άνθρωπος που σε καιρούς χαλεπούς δίνει σάρκα και οστά στις εντολές του Ιησού Χριστού.

Ο ναός της ομοφυλόφιλης κόλασης που ακούει στο όνομα Factory, γιορτάζει τα 12 χρόνια ζωής του και θα είμαστε όλοι εμείς εκεί που αν και «αδερφές» έχουμε περισσότερο ήθος από την ηθική της «καλής κοινωνίας» και παρόλο που πράττουμε «αμαρτίες», εμείς  τουλάχιστον «δέρνουμε» τον συνάνθρωπο μας μόνο όταν μας παρακαλέσει και είναι προς τέρψιν του.

Όσο για τον Κούγια, σε μια συζήτηση στα πλατό της εκπομπής της PR, με παρέα τον κύριο Ασκητή αναρωτηθήκαμε πόσο ομοφοβικος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, πόσα απωθημένα μπορεί να έχει, για να φτάσει να χρησιμοποιήσει βία προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι «αδερφή».

Η περίπτωση του Κούγια ξεπερνάει κάθε ιατρικό φαινόμενο και μηδενίζει τους ψυχολόγους και σεξολόγους που σύσσωμη πλέον βλέπουν λύση για το φαινόμενο Κούγια μόνο από τον κύριο Πιτ Παπαδακο. «Ίσως η δίκη της υπεράσπισης της Μαρριέτη και η εμπλοκή του με τους Σατανιστές ήταν μοιραία και μόνο ένα καλό ξόρκι επαναφέρει τον Κούγια στα καλά του» αυτό ακούσαμε πρόσφατα να λέει ένα μέντιουμ!

Το Σάββατο 23 Απριλίου, είναι a busy night για εμάς τις γυναίκες που αγαπάμε γυναίκες. Η Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας (Λ.Ο.Α.) διοργανώνει πάρτυ στο Στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 13, Εξάρχεια, κοντά στην πλατεία). Πρέπει να σας πω ότι από τον καιρό που σταμάτησαν τα Cyberdykes parties, τα πάρτυ της ΛΟΑ είναι οι πιο πετυχημένες γυναικείες βραδιές στην πόλη μας και η καλύτερη ευκαιρία να δείτε εναλλακτικές φατσούλες που δεν κυκλοφορούν στα «γνωστά bars». Την βραδιά μουσικά ανοίγει η dj.Ana με electro και την συνεχίζει η dj.Lila με indie ήχους. Κατά τις 1.00 τα decks θα βρεθούν στα χέρια μου και χωρίς κανένα οίκτο θα φροντίσω να κάνω ένα μεγάλο μουσικό πέρασμα με απώτερο σκοπό να μεθύσω την ατμόσφαιρα για να φύγουν όλες ποικιλοτρόπως ικανοποιημένες.
Μου κράτησε ενδιαφέρουσα παρέα, μέσα σε μια μελαγχολική Κυριακή μου, το βιβλίο του Δημήτρη Χατζόπουλου «Μπριγιόλ» (εκδόσεις Εμπειρία) και σας το συνιστώ όχι μόνο γιατί αναφέρεται σε ένα gay έρωτα αλλά γιατί αυτή η αναζήτηση αγάπης έχει σε όλους μας κάτι να πει. Δεν ενθουσιάστηκα από καμία λογοτεχνική αξία αλλά από αλήθειες που γράφονται μέσα στο βιβλίο με τρόπο τόσο άμεσο και άτεχνα επίμονο που τελικά σε αγγίζει. Θα προτιμούσα να ήταν όλο γραμμένο σε πρώτο ενικό και ήταν ενοχλητική η αποστασιoποίηση της γραφής στο τρίτο πρόσωπο, αλλά ούτε μια στιγμή δεν σε ξεγελάει ότι δεν είναι γραφή άκρως βιωματική. Σίγουρα θα βρείτε την μέρα που θα το διαβάσετε και τότε δεν θα αγαπήσετε μόνο τον Δημήτρη του βιβλίου αλλά και τον εαυτό σας.

Maria Cyber

 Δημοσίευμα στην εβδομαδιαία εφημερίδα Athens Voice.


*Να σημειωθεί ότι εδώ διαβάζετε τα κείμενα ολόκληρα, αυτούσια, όπως παραδόθηκαν και όχι στην τελική τους μορφή όπως δημοσιεύτηκαν.*


Copyright © 1995-2006 Proud Promotions Greek LGBT Promotions. All rights reserved.

Απαγορεύεται η χρήση ολόκληρου ή μέρους κειμένου, φωτογραφιών ή videos για προβολή σε οποιοδήποτε οπτικό-ακουστικό μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια της παραπάνω εταιρίας. Για καλύτερη multimedia εμφάνιση, χρησιμοποιήστε M. S. Internet Explorer V5.0 ή νεότερο, ανάλυση οθόνης 800Χ600 pixels, κάρτα ήχου Sound Blaster και φροντίστε να έχετε εγκατεστημένο το Flash Player plugin.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...