Η άγνωστη gay κόρη του Μπομπ Ντίλαν 27χρονη Ντεζιρέ

Η άγνωστη gay κόρη του Μπομπ Ντίλαν 27χρονη Ντεζιρέ

Αν και ο Μπομπ Ντίλαν υπήρξε «προφήτης» της ισότητας και των κοινωνικών αλλαγών στα μέσα της δεκαετίας του '60, με περίφημα τραγούδια όπως το «The Times They Are A-Changin», τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται αν θα παραστεί στο γάμος της gay κόρης του στην Καλιφόρνια.

Η Ντεζιρέ Ντίλαν πρόκειται σύντομα να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς της Κέιλα Σάμσον σε μια λιτή τελετή στην ηλιόλουστη πολιτεία των ΗΠΑ, ένα χρόνο σχεδόν μετά τον αρραβώνα τους.

Το νεαρό ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε την πρόσφατη ιστορική αλλαγή του νόμου για την άρση της απαγόρευσης των γάμων του ιδίου φύλου στην Καλιφόρνια.

Επιβεβαιώνοντας την χαρμόσυνη είδηση, η Κέιλα αποκάλυψε, σύμφωνα με τη Mail Onine «Φυσικά και είμαστε ενθουσιασμένες... δεν μπορούμε να περιμένουμε». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν ο σπουδαίος τραγουδοποιός θα παραστεί, εκείνη απλά αποκρίθηκε «Δεν ξέρουμε ακόμα. Θα πρέπει να δούμε».

Η μέλλουσα πεθερά της 27χρονης Ντεζιρέ είπε πάντως ότι ο Μπομπ Ντίλαν είναι αμφίβολο αν θα συνοδέψει την κόρη του στο γάμο εξαιτίας της μεγάλη του φήμης.

Ερωτηθείς αν έχει προσκληθεί στο γάμο, που έχει οριστεί για τον ερχόμενο Αυγούστου του 2014, δήλωσε «Φυσικά και είναι καλεσμένος, απλά δεν πρόκειται να έρθει. Δεν μας είπε κάτι τέτοιο απλά εμείς υποθέτουμε κάτι τέτοιο».

Η Ντεζιρέ γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 1986 αλλά ο Ντίλαν κράτησε μυστική την ύπαρξής της, που αποτελεί καρπό του έρωτά του με τη δεύτερη σύζυγό του. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέντε μήνες μετά την έλευση της μπέμπας και χώρισε έξι χρόνια αργότερα.

Πηγή:iefimerida.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...