Μόνικα Μπελούτσι: «Πιο απλή η ζωή μου αν ήμουν ομοφυλόφιλη...»

Μόνικα Μπελούτσι: «Πιο απλή η ζωή μου αν ήμουν ομοφυλόφιλη...»

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

«Είμαι μόνη μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Και τα καταφέρνω...», δήλωσε σε η Μόνικα Μπελούτσι, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης της με Αζέρο επιχειρηματία.

Η Ιταλίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στον επί 18 χρόνια σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, Βενσάν Κασέλ.

«Η σχέση τελείωσε γιατί δεν είχε νόημα να υφίσταται. Εξελιχθήκαμε με διαφορετικό τρόπο, ήμασταν δυο παράλληλες ιστορίες που δεν διασταυρώνονταν ποτέ. Θα έτρεχα σε εκείνον αν με είχε ανάγκη και εκείνος σε μένα», δήλωσε.

Οταν ήμουν νεώτερη ένιωθα περισσότερο το σώμα μου. Ημουν άγρια. Τώρα ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά».

Οι δηλώσεις της Μόνικα Μπελούτσι σε ιταλικές εφημερίδες έβαλαν ακόμη μία φορά φωτιά στις φαντασιώσεις των θαυμαστών της. Οταν μάλιστα επεκτάθηκε και στη γυναικεία ομοφυλοφιλία: «Μου αρέσουν οι Ιταλίδες. Δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κάποια γυναίκα, παρά μόνο για παιχνίδι. Αν όμως ήμουν ομοφυλόφιλη η ζωή μου θα ήταν πιο απλή». Η 50χρονη (τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) Μπελούτσι πήρε πίσω και παλαιότερες δηλώσεις της ότι «κάθε γυναίκα έχει μια πλευρά πόρνης», λέγοντας: «Τότε είχα να προωθήσω μια ταινία στην οποία υποδυόμουν την πόρνη (σ.σ. τη Μαλένα). Τώρα δεν χρειάζεται να το κάνω γιατί γυρίζω μια ταινία με τον Εμίρ Κουστουρίτσα, της οποίας τα γυρίσματα θα διαρκέσουν έναν χρόνο στην άγρια φύση».

Το αντικείμενο του πόθου εκατομμυρίων αρσενικών δεν παρέλειψε να εξηγήσει ότι δεν ήταν πάντα εύκολη η επαφή της με τους άνδρες καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που την πόθησαν «όχι για να με προστατεύσουν, αλλά να με έχουν δική τους. Εχω πληρώσει ακριβά για την ανεξαρτησία μου. Είμαι μόνη μου.

Πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία που τις είχα αποσύρει. Αποφάσισα να σηκωθώ και να ρισκάρω. Ετσι νιώθω ότι πρέπει να γίνει. Δεν φοβάμαι». Η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε και για τους δύο γάμους που έκανε: τον πρώτο με τον φωτογράφο Κλάουντιο Κάρλος Μπάσο, με τον οποίο χώρισε έξι μήνες μετά αλλά και με τον Βενσάν Κασέλ που διήρκεσε 18 χρόνια. «Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα της ταινίας "L'appartement". Υπήρχε ακαταμάχητη έλξη.

Η σχέση όμως τέλειωσε γιατί δεν είχε νόημα να υφίσταται. Εξελιχθήκαμε με διαφορετικό τρόπο, ήμασταν δύο παράλληλες ιστορίες που δεν διασταυρώνονταν ποτέ. Σήμερα μας ενώνει βαθιά αγάπη. Θα έτρεχα σε εκείνον αν είχε ανάγκη και εκείνος θα έκανε το ίδιο. Περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα στο βουνό με τις κόρες μας».

Οταν ρωτήθηκε αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του πρώην συζύγου της απάντησε ότι δεν γνωρίζει. Δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει ότι και εκείνη είναι μόνη διαψεύδοντας τις φήμες για σχέση με αζέρο επιχειρηματία, χαρακτηρίζοντας ό,τι έχει γραφτεί, «ανοησίες».

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην καριέρα της λέγοντας ότι η θεά τύχη ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί της. «Στην πραγματικότητα ήμουν πάρα πολύ τυχερή. Στα 16 μου χρόνια, όταν πήγαινα στο λύκειο, δύο εβδομάδες τον χρόνο σταματούσα το σχολείο για να λάβω μέρος σε επιδείξεις μόδας στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Θυμάμαι όταν μου είχαν προτείνει να ποζάρω για τον Ολιβιέρο Τοσκάνι, μόλις έφτασα στο στούντιο είδα μια κοπέλα, η οποία είχε την ίδια ηλικία με εμένα και τα ίδια μαλλιά. Αν δεν "του έκανα" είχαν έτοιμη την αντικαταστάτριά μου».

Στο τέλος η Μόνικα Μπελούτσι σχολίασε και την πολιτική κατάσταση, τόσο στην Ιταλία όσο και στο γαλλικό Προεδρικό Μέγαρο (η ίδια μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία): «Ανέκαθεν υποστήριζα την Αριστερά. Δεν γνωρίζω τον Ματέο Ρέντσι, βλέπω όμως ότι είναι πολύ αγαπητός και αυτό με κάνει να ελπίζω. Τον Ολάντ τον γνώρισα στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά σας παρακαλώ μη με κάνετε να μιλήσω για το σκάνδαλο».

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...