Ολκεία

Ολκεία Αθηνά: Κάλεσμα συμμετοχής

azaz

Η Ολκεία Αθηνά είναι η δράση της ΟΛΚΕ με σκοπό την καταπολέμηση των στερεότυπων και των διακρίσεων που υπάρχουν στον χώρο του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Στόχος της δράσης θα είναι η συνεργασία με τους δημόσιους φορείς και η εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση τους σε Lgbt+ θέματα. Ένας ακόμα στόχος είναι η συνεχής προβολή μέσω της διοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και συμμετοχή σε αυτές σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αυτό το κείμενο λοιπόν αποτελεί κάλεσα προς όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια. Η πρώτη μας αποστολή είναι η συμμετοχή σε δύο μεγάλες Lgbt+ αθλητικές διοργανώσεις το Düssel-Cup και τα EUROGAMES.

Το Düssel-Cup είναι ένα ετήσιο Γκέι και Λεσβιακό Αθλητικό γεγονός, και μας καλεί να συμμετέχουμε τον Μάρτιο στο Düsseltorf σε ένα Σαβ/κό γεμάτο διασκέδαση και χαρά και να αγωνιστούμε σε ένα από τα 9 αθλήματα της διοργάνωσης.

Παρόμοια αν και μεγαλύτερη σε αριθμό χωρών που συμμετέχουν είναι τα EUROGAMES τα οποία θα γίνουν τον Ιούνιο στην Φιλανδία. Οι δύο οργανώσεις μας κάνουν φέτος την τιμή να μας συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμα Outreach.

Το πρόγραμμα μας καλύπτει την εγγραφή, κάποια έξοδα ταξιδιού και προσφέρει δωρεάν διαμονή στους συμμετέχοντες της διοργάνωσης. Επίσης μας καλούν και στο πάρτη, στο Dinner και στο Brunch εντελώς δωρεάν.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αγωνιστείτε για ένα μετάλλιο για την Ελληνική συμμετοχή.

Στοιχεία συμμετοχής στο inbox της ομάδας στο facebook.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...