BARASH - Πανελλαδική πρεμιέρα και Party στο NOIZ CLUB Δευτέρα 18/4

Στα πλαίσια του Outview Film Festival (14-24 Απριλίου 2016) στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας (Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου 134-136, Μετρό Κεραμεικός) το OUTVIEW FILM FESTIVAL και το NOIZ CLUB σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε σε πρώτη Πανελλαδική Πρεμιέρα την ρομαντική λεσβιακή ταινία BARASH απο το κοντινό μας Τελ Αβιβ και να γνωρίσετε απο κοντά την όμορφη πρωταγωνίστρια της ταινίας Sivan Noam Shimon σε ένα Barash Party στο Noiz Club.

Η προβολή της ταινία είναι στις 21.30 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το παρτυ μετά την προβολή ακριβώς δίπλα στο Noiz Club.

Λίγα Λόγια για την Ταινία

Barash (Michal Vinik, Israel, 90′, 2015)

Barash noiz

Barash noiz

Υπό την εμπνευσμένη ματιά του σκηνοθέτη στο σύγχρονο Ισραήλ, ξετυλίγεται η ιστορία της Νaama Barash, μιας επαναστατημένης 17χρονης που ζει στα άκρα, με την οικογένεια της. Ενώ πειραματίζεται με αλκοόλ, αγόρια και ναρκωτικά, η αδερφή της που έχει καταταχθεί στο στρατό, φαίνεται να έχει λιποτακτήσει . Όσο οι γονείς ανησυχούν για την εξαφανισμένη μεγαλύτερη κόρη τους, η Naama συναντά ένα “άγριο”, νέο κορίτσι στο σχολείο και ανακαλύπτει, για πρώτη φορά, τη μεθυστική θέρμη της πρώτης αγάπης. Η ταινία έχει κερδίσει πολλά βραβεία μεταξύ των οποίων στο Haiffa International Film festival – Καλύτερο Σενάριο / Καλύτερη Ηθοποιός / Καλύτερος Ηθοποιός. Βραβείο San Sebastian Film Festival και με ακόμα 6 βραβεία στις αποσκευές της μας έρχεται η ταινία σε πρώτη Πανελλαδική πρεμιέρα. Παρουσία πρωταγωνίστριας!

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ.

Με την επίδειξη του κουπονιού της ταινίας έχετε στο πάρτυ ένα έξτρα ποτό δωρεάν.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...