Ξεφτίλας Καλλιτέχνης Βασανίζει Σκύλο 9/4/08

Το  2007, ο  Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερί 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά από την πείνα και τη δίψα: Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες  αυτής της Γκαλερί 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου, μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???

Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής Αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση  , ότι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειται για τέχνη , και κάλεσε τον  Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!! 

Υπογράψτε εδω: https://www.petitiononline.com/13031953/petition.html, δε χρειάζεται να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμησης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστηση και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου..

Είναι πολύ εύκολο, διαρκεί μόνο 10 δευτερόλεπτα και είναι αξιόπιστο!
   
ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεεινού στη μηχανή αναζήτησης Google θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web για να δείτε ότι πρόκειται για αληθινό περιστατικό και video στο You Tube

Y.Γ . Όσο για την εξηγήσεις του «καλλιτέχνη» είναι ότι στην πόλη του πεθαίνουν χιλιάδες σκυλιά από ασιτία και θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο απέναντι σε αυτό, επίσης δήλωσε ότι έτσι κι αλλιώς θα πέθαινε αυτό το σκυλί στους δρόμους από την πείνα. Γιατί το επόμενο έργο τέχνης του να μην είναι ένα παιδί από την Ν.Αφρική δεμένο σε μια gallery να το βλέπουμε να πεθαίνει από την πείνα, ένας gay από την Τεχεράνη να τον βλέπουμε να πεθαίνει δια λιθοβολισμού κοκ...

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...