Aυτή η celebrity σου ταιριάζει με βάση το ζώδιό σου, αν είσαι λεσβία

Ποια celebrity θα ήταν το ιδανικό σου ταίρι, με βάση πάντα τον ζωδιακό σου κύκλο; Δείτε παρακάτω!

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου): Ruby Rose

Mandatory Credit: Photo by Richard Isaac/REX/Shutterstock (5287881bh) Ruby Rose MTV Europe Music Awards, Milan, Italy - 25 Oct 2015 REXASSIGN

Κριοί μου είστε ιδιαίτερα σεξουαλικά πλάσματα, για αυτό και θέλετε μία αντίστοιχη παρουσία δίπλα σας. Ποια απο εσάς λοιπόν, θα αρνούνταν να περάσει μια νύχτα ακολασίας με το απόλυτο sex symbol, την μαγευτική Ρούμπι Ρόουζ; Καμιά (απευθύνομαι και στις straight κατά τα άλλα γυναίκες)!

 Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαίου): Angelina Jolie

Hollywood Film Awards, Los Angeles, America - 14 Nov 2014

 

Ένας Ταύρος είναι βαθιά αισθησιακό πλάσμα για αυτό και θέλει να διεγείρεται κάθε σημείο του σώματός του. Τι πιο διεγερτικό λοιπόν, από τα απαλά και ζουμερά χείλη της Αντζελίνα; Η κα Τζολί είναι ο απόλυτος συνδυασμός για μια Ταυρίνα, αφού συμπικνώνει στο πρόσωπό της την τρυφερότητα αλλά και την αγριότητα που χρειάζεται ένας Ταύρος. Άσε που με τις τελευταίες εξελίξεις, η εν λόγω ηθοποιός έχει σιχαθεί το αντρικό φύλο...

Δίδυμος (21 Μαίου-20 Ιουνίου): Halsey

lesvia-zwdio3

 

Οι Δίδυμοι βαριούνται εύκολα. Χρειάζονται λοιπόν, ένα περιπετειώδες κι ονειροπόλο άτομο, να σφύζει από δημιουργικότητα κι ενέργεια. Θα προτιμούσαν μία γυναίκα που ασχολείται με την μουσική, αλλά μια μουσικό που να νιώθει κάθε στίχο και να ταυτίζει κάθε νότα με τα αντίστοιχα συναισθήματα. Το κορίτσι τους είναι ξεκάθαρα η Χάλσεϊ!

 Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου): Μiley Cyrus

lesvia-zwdio4

 

Eίστε βαθύτατα προσεκτικοί, ευαίσθητοι, αλλά κατά βάθος έχετε κι αρκετά απωθημένα, αγαπητοί μου Καρκίνοι. Για αυτό και το απόλυτο θηλυκό για εσάς, είναι κάποια που θα μπορεί να σας «χειριστεί στο κρεβάτι» και να σας καθοδηγήσει σε πιο πονηρά μονοπάτια από αυτά που έχετε συνηθίσει. Η κατάλληλη λοιπόν, για εσάς είναι η «αθώα» Μάιλι, που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα για τους ηθικούς της φραγμούς.

 Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου): Cara Delevingne

lesvia-zwdio5

 

Μία Λιονταρίνα χρειάζεται κάτι άγριο και κυριάρχο που θα μπορέσει να την κυριεύσει, να την κάνει να νιώσει ανταγωνισμό και να μπει στη μάχη για να κερδίσει τον έλεγχο στην καθημερινότητα αλλά και στο κρεβάτι. Η κατάλληλη για αυτού του είδους τις καταστάσεις, είναι η Κάρα!

 Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου): Suze Orman

lesvia-zwdia6

 

Οι Παρθένοι θέλουν σταθερότητα στη ζωή τους και λατρεύουν την ρουτίνα της καθημερινότητάς τους. Η Σούζι έχει αποδείξει ότι αποτελεί «εγγύηση» σ' αυτά τα πράγματα και είναι σίγουρο οτι θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο.

 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου): Samira Wiley

lesvia-zwdia7

 

Οι Ζυγοί θέλουν κάποιον υπομονετικό που θα ακούει όλους τους προβληματισμούς τους και θα προσπαθεί να εντοπίσει τις καλύτερες λύσεις μαζί τους. Δεν ξέρω προσωπικά την Σαμίρα (ενώ τις άλλες...) αλλά η ενέργεια που εκπέμπει, εμπνέει ασφάλεια κι εμπιστοσύνη στον μέγιστο βαθμό.

 Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου): Michelle Rodriguez

lesvia-zwdia8

 

Οι Σκορπιοί ήταν ανέκαθεν βαθύτατα σεξουαλικά πλάσματα, για αυτό και θέλουν κάποιο έντονο πλάσμα δίπλα τους. Η Μισέλ λοιπόν, αποτελεί ισχυρό πρότυπο σεξουαλικότητας και κυριαρχίας, χαρακτηριστικά στα οποία καμιά Σκορπίνα δεν μπορεί να αντισταθεί...

 Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου): Samantha Ronson

lesvia-zwdia9

 

Πιο περιπετειώδες γυναίκα από μία Τοξότη, δύσκολα θα εντοπίσεις εκεί έξω. Για αυτό και η κατάλληλη σύντροφος για αυτές, είναι μία DJ που λατρεύει τα ταξίδια, την μία μέρα είναι στην Νέα Υόρκη, την άλλη στην Ίμπιζα, νιώθει ελεύθερο πνεύμα και ξέρει να ζει στο έπακρο την κάθε στιγμή!

 Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου): Tig Notaro

lesvia-zwdia10

 

Οι Αιγοκερίνες μαγεύοναι απο το χιούμορ και την εξυπνάδα, για αυτό και η ευφυής κωμικός Τιγκ μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό ερωτικό και σεξουαλικό τους ταίρι. Χαρακτήρες σαν την Τιγκ είναι πραγματικά σπάνιοι στις μέρες μας, οπότε πάρτε τα μέτρα σας κορίτσια. Η τύχη θα χαμογελάσει μόνο σε (κα)μία!

Υδροχόοι (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου): Rachel Maddow

lesvia-zwdia11

Οι Υδροχόοι είναι εγκεφαλικοί τύποι, θέλουν να διεγείρουν πρώτα το μυαλό τους κι έπειτα το σώμα τους. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους και η Ρέιτσελ που ασχολείται με έναν απο τους πιο απαιτητικούς τομείς της ζωής μας, την πολιτική, αποτελεί το απόλυτο σύβολο του σεξ για εσάς. Μεγάλη πρόκληση πάντως...

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου): Kristen Stewart

lesvia-zwdia12

Είσαι ευφυής, συναισθηματική και ιδιαίτερα σεξουαλική γυναίκα, για αυτό χρειάζεσαι μια εκκεντρική και συναισθηματική ηθοποιό όπως η Κρίστεν Στιούαρτ. Θα της επιβληθείς και παράλληλα, θα σε κατακτήσει κι εκείνη με τους δικούς της τρόπους! Το πάθος θα κυριεύσει και τις δύο και η σχέση σας είναι βέβαιο πως θα περάσει μέσα από χίλια κύματα.

Πληροφορίες από την Αθανασία Βιδάλη, NEOPOLIS.GR

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...