Ο 16χρονος πατινέρ Donovan Carrillo στηρίζει την LGBT κοινότητα

Ο 16χρονος, Μεξικανός πατινέρ Donovan Carrillo έκανε μια υπέροχη παρουσίαση στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 στο Junior Grand Prix , στην Yokohama. Tην εμφάνισή του αυτή επέλεξε να την ντύσει με ένα τραγούδι Μεξικανού τραγουδιστή Juan Gabriel, αγαπημένο είδωλο των γκέι της χώρας. Ο Carillo θέλησε με αυτό τον τρόπο να αποδώσει τιμή στον τραγουδιστή που πέθανε τον Αύγουστο του 2016.

Ωστόσο, μετά από την εμφάνισή του, ο νεαρός πατινέρ δέχτηκε πολλά ομοφοβικά μηνύματα. Ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στο Twitter αλλά και σε συνεντεύξεις του δήλωσε ότι αγαπάει την LGBT κοινότητα και ότι δεν τον ενοχλεί να τον λένε γκέι γιατί δεν το θεωρεί βρισιά αλλά ωστόσο ότι δεν είναι. Σημείωσε ότι αποφάσισε να αρχίσει το μπαλέτο και το παρτινάζ από πολύ μικρός καθώς στα μαθήματα του άρεσε ένα κορίτσι. Ωστόσο πάντα τα άλλα παιδιά τον κορόιδευαν και τον ρωτούσαν γιατί κάνει μπαλέτο αφού είναι μόνο για κορίτσια.

Twitter Donovan Carrillo

"Οι γονείς μου με έμαθαν να μην δίνω σημασία σε αυτά τα σχόλια και να κάνω αυτό που μου αρέσει" συμπληρώνει και κλείνει με προτροπή στους γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν ότι θέλουν. "Το μπαλέτο δεν είναι μόνο για κορίτσια, ούτε το ποδόσφαιρο μόνο για αγόρια"

Δείτε την υπέροχη εμφάνισή του:

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...