ΕΙΚΟΣΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΕΙΚΟΣΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας, ο εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων  Μιχαήλ Ρωμανός,  διοργανώνει έκθεση και ημερίδα για την γυναίκα, επιλέγοντας είκοσι νέες και ταλαντούχες δημιουργούς, από διαφορετικούς τομείς της τέχνης, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν για την γυναίκα.
 
Τα έργα τέχνης της γυναικείας καλλιτεχνικής έκφρασης, θα εκθεθούν, στον πολυχώρο τέχνης "Obi up town" ( Σκουλενίου 2, πλατεία  Αγ. Θεοδώρων, Αθήνα, τηλ: 2103210512), από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2009, παραμονή της ημέρας της γυναίκας, έως αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.
 
Συμμετέχουν αλφαβιτικά οι καλλιτέχνες:  Αλτηπαρμάκη Φαίη, Αμαράντου Ν. Χλόη, Ανδρεοπούλου Βάνια, Αρμακόλα Τζωρτζίνα, Βαϊανού Αγγελική, Βέργου Ελευθερία, Γιαξίδου Αθανασία, Γκαϊδατζή Ζωή, Γκερρέρο Τζούλια, Δελλαπόρτα Βίκυ, Ευαγγελίδου Ελένη, Καλαφάτη Χριστίνα, Κάππα Βασιλική, Καρβούνη Ελένη, Κονταξάκη Κλημανθία, Κούρκουλου Μάγδα, Μοσόρα Χριστίνα, Παπαθανασοπούλου Κοραλία, Ρετάλη Μαρία, Σολδάτου Εύα.
 
Παράλληλα με την έκθεση των έργων τέχνης, θα διεξαχθεί ημερίδα, με θέμα τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία, με ομιλία της προέδρου της "Ελληνικής δράσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα",  Ηλέκτρας Κούτρα. (ώρα 7 μμ.)
 
Την βραδιά θα συμπληρώσουν αναγνώσεις κειμένων της Εύας Σολδάτου και απαγγελίες ποιημάτων του Γιάννη Υφαντή.
 
Ακορντεόν:  Αναστασία Γεωργάκη
Αρχαία ελληνική λύρα:  Αλίκη Μαρκαντωνάτου
Video-art:  Γιάννης Φαλκώνης
 
Συμετέχουν επίσεις:  Actionaid  και  G.Creations - Sweet poison

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...