Ο Μπέζος αντιμάχεται τον ρόλο που τον έκανε γνωστό

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος επανέρχεται στο θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλους γονείς. Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα aixmi σημειώνει ότι:

«Θα σας ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ δεν παρακολουθώ το διαδίκτυο. Δεν με ενδιαφέρει ο κανιβαλισμός. Επίσης δεν συνομιλώ με αγράμματους, με κοπρόσκυλα που βγαίνουν στο διαδίκτυο και λένε μ@λ@κ@@ς. Δεύτερον, επιμένω στη δήλωσή μου διότι στο θέμα του σύμφωνου συμβίωσης, συμφωνώ χωρίς συζήτηση. Είναι ένα θέμα νομικό, ένας άνθρωπος να επιλέγει να ζήσει με κάποιον άλλον. Αυτό είναι θέμα του καθενός. Το θέμα του να υιοθετώ παιδί με δύο γονείς του ιδίου φύλου, θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, διότι δεν είναι τυχαίο όταν υπάρχει ο πατέρας και η μητέρα. Ο πατέρας εκπροσωπεί κάτι άλλο στο παιδί και η μητέρα κάτι άλλο. Ο πατέρας εκπροσωπεί τη δύναμη, το λόγο. Η μητέρα το αίσθημα. Όλα τα άλλα, εγώ τα ακούω βερεσέ», ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια. Εμείς παίρνουμε σαν μέτρο ότι είναι τέλεια. Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι. Έχουν αδυναμίες. Τα παιδιά θέλουν να αναφέρονται στον πατέρα και στη μητέρα. Ας είναι και θετό το παιδί. Τα άλλα που ακούω είναι μεταμοντέρνες ανοησίες. Όμως, έχουμε ακόμη κι ένα άλλο ελάττωμα στη χώρα μας. Γίναμε παρά πολύ μοντέρνοι, αλλά από κάτω το τσαρούχι και η φουστανέλα, περιμένουν είναι στη γωνία».

Ας θυμηθούμε ότι πέρσι, σε συνέντευξή του στο «Secret», σχετικά με το θέμα υιοθεσίας και παρένθετης μητέρας για γκέι ζευγάρια, είχε δηλώσει ότι:

«Δεν συμφωνώ, γιατί θεωρώ ότι η φύση ορίζει πως το παιδί έχει μια μητέρα και έναν πατέρα. Με τους οποίους ζει μαζί. Δεν το λέω συντηρητικά. Θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση δεν έχει νόημα, εκτός αν θέλει κάποιος να υιοθετήσει ένα παιδί που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτό το βρίσκω θεμιτό. Το άλλο όχι».

Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον πρώτο γκέι ρόλο στην Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση, συνεχίζει, όπως βλέπουμε, τις ιδιαίτερα αιχμηρές και ομοφοβικές δηλώσεις του.

Οι απόψεις του αυτές άρχισαν να εκφράζονται μετά την αποτυχία που είχε η σειρά «Μη με σκας», όπου ξαναυποδύθηκε έναν γκέι ρόλο. Πριν από αυτό, οι δηλώσεις του σχετικά με τα γκέι δικαιώματα ήταν προσεγμένα και σκωπτικά.

Ας θυμηθούμε τι δήλωνε παλαιότερα σχετικά με τον γάμο μεταξύ σε ομόφυλα ζευγάρια, στην εκπομπή "ΜΙΑ" της Τατιάνας Στεφανίδου

Μάλιστα, σε εκείνη την συνέντευξή του, σημείωνε ότι η σειρά του "Εθνική Ελλάδος" του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν εξαιρετική και η καλύτερη δουλειά της Ελληνικής τηλεόρασης. Η σειρά εκείνη, μεταξύ άλλων, έθιγε και το θέμα της υιοθεσίας από γκέι ζευγάρια.

Θα σημειώναμε, λοιπόν, ότι ο ηθοποιός που εκφράζει ιδιαίτερα σεξιστικές και ομοφοβικές απόψεις και θεωρεί "μεταμοντέρνες ανοησίες" τα ίσα δικαιώματα, δεν "συγχωρεί" το lgbt κοινό που δεν αγάπησε την τελευταία του δουλειά ως γκέι. Είναι ιδιαίτερα λυπηρό που επιλέγει αυτή την στάση με την οποία ακυρώνει τον ρόλο που τον καθιέρωσε στην Ελληνική τηλεόραση. Όπως, όμως, θα έλεγαν και οι παλαιότεροι:

 

"Ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος"

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...