Η Warner Bros. ετοιμάζει την νέα εκδοχή του "The Hunger"

Πηγή: Trish Bendix, www.afterellen.com

Παρόλο που η ταινία βρυκολάκων του 1983 από τον Tony Scott δεν ελαβε και τις καλύτερες κριτικές, έγινε μια τεράστια underground επιτυχία χάρη στην goth αισθητική του και την πληθώρα των Σαπφικών σκηνών μεταξύ της Susan Sarandon και της Catherine Deuneuve.

20 χρόνια αργότερα και οι βρυκόλακες είναι πάλι μοδάτοι και η Warner Bros. ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα εκδοχή της ταινίας. Για αυτούς που δεν την έχουν δει, η ταινία ακολουθεί την πορεία της Miriam (Catherine Deuneuve) που μετατρέπει σε βρυκόλακες τους εραστές της, υπόσχοντας τους αιώνια ζωή. Αλλά, παρόλο που η ίδια μένει νέα για πάντα, οι άλλοι γερνάνε και γίνονται τόσο αδύναμοι που τους κλειδώνει σε φέρετρα στο υπόγειο της. Η Susan Sarandon γίνεται μια εκ των ατυχών εραστών της.

Παρόλο που δεν έχουν δημοσιευθεί λεπτομέρειες, ανατριχιάζω με την νέα ταινία. Η γοητεία της αρχικής ταινίας ήταν η σκοτεινή της ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την new wave σκηνή των '80s, καθώς και των ηθοποιών που συμμετέχουν (πρωταγωνιστεί κι ο David Bowie.)

Η ιστορία είναι διαφορετική στο βίβλιο, πάνω στο οποίο βασίστηκε, οπότε μάλλον η νέα εκδοχή της ταινίας θα είναι πιο πιστή στο βιβλίο του Whitley Strieber. Κατά την άποψη μου ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις την ταινία είναι να την δεις με τα σχόλια της Susan Sarandon και του Tony Scott, ώστε να καταλάβεις τι γίνεται στο τέλος, καθώς και την άποψη της Susan για την σεξουαλική σκηνή και άλλα διάφορα που την έκαναν τόσο δημοφιλή τα '80s.

Ποια θα θέλατε να δείτε να ερμηνεύει το ρόλο της Miriam ή της Δρ. Sarah στην νέα εκδοχή;

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...