Χριστουγεννιάτικο πάρτυ και μπαζάρ στο AMOQA από τις οικογένειες Ουράνιο Τόξο (17/12/16)

Χριστούγεννα, γιορτές χαρά είπαμε να το γιορτάσουμε κι εμείς. Το Σάββατο στις 17/12/16 σας περιμένουμε από νωρίς (στις 7:00μμ) στο AMOQA σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Πρόγραμμα

19.00- 21.00 Εργαστήριο για τη δημιουργία του προσωπικού εορταστικού σας μακιγιάζ Η χρωματολογία και οι τάσεις του χειμώνα 2016-2017 προσαρμοσμένες στο δικό σας ξεχωριστό τύπο .
Το κάθε άτομο θα παρουσιάσει ένα δικό του look. Πλοηγός στο όλο εγχείρημα θα είναι η Αισθητικός -Μακιγιέζ Μαριτάζια Κατσιμήγκου. Οπότε φέρτε τα αγαπημένα σας προϊόντα μακιγιάζ και τα πινέλα σας για να μοιραστούμε έξυπνα tips and tricks και να κατακτήσουμε τα «κόλπα» του μακιγιάζ προσαρμοσμένα στην αρχιτεκτονική του δικού σας προσώπου.
Το εργαστήριο θα λειτουργήσει με μίνιμουμ συμμετοχή 5 ατόμων και μέγιστη συμμετοχή 12 ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (Κόστος συμμετοχής συμβολικό για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας τηλ επικοινωνίας 6909574951 6:00μμ-9:00μμ)

21.00 – 2:00 Μασκέ Χριστουγεννιάτικο Πάρτι. Ντύσου Έλατο, Ρούντολφ, και ότι άλλο θες και έλα. Θα πιούμε, θα χορέψουμε και θα βραβεύσουμε την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη μεταμφίεση. Έπαθλο – έκπληξη. Είσοδος ελεύθερη

Οι εκδηλώσεις συνοδεύονται από bazaar με αντικείμενα που φιλοτέχνησαν με μεράκι τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο (Support Rainbow Families – Greece) για την οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...