Αφιέρωμα στα 40 χρόνια ΛΟΑΤΚΙ κινήματος στην Ελλάδα από την ομάδα Diversitas

Η ομάδα  Diversitas κυκλοφόρησε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με πολλές πληροφορίες σχετικά με το ΛΟΑΤΚΙ κίνημα στην Ελλάδα και τα 40 χρόνια δράσης του.

Σε αυτό θα βρείτε χρονοδιαγράμματα, πληροφορίες για δράσεις, ομάδες σε όλη την χώρα αλλά και παλιά και σημερινά ΛΟΑΤΚΙ περιοδικά. Είναι ένας πλούσιος οδηγός για τα νέα ΛΟΑΤΚΙ παιδιά αλλά ταυτόχρονα ένα όμορφο αναμνηστικό για τους παλαιότερους.

Ξεφυλλίστε το εδώ 

Η oμάδα  Diversitas δημιουργήθηκε από την ανάγκη της φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου να καλύψει το κενό που υπήρχε ως προς το ζήτημα της διαφορετικότητας.

Πρωταρχικός στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση (μέσω ομιλιών, εκδηλώσεων, σεμιναρίων) γύρω από τα ζητήματα του ρατσισμού και των διακρίσεων με βάση το φύλο, την εθνικότητα, το χρώμα, το θρήσκευμα, την εξωτερική εμφάνιση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου και να λειτουργήσουμε υποστηρικτικά σε όλα τα άτομα που θα απευθυνθούν σε εμάς ζητώντας την βοήθεια μας. Ωστόσο δεδομένη θα είναι και η ψυχαγωγία των μελών της ομάδας μέσα από την προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ, την διοργάνωση εκδρομών, διαδραστικών δραστηριοτήτων και φυσικά μοναδικά πάρτι.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...