Η απάντηση μιας λεσβίας σ΄όσους σχολιάζουν αρνητικά την εγκυμοσύνη της

Domonique και η Crissy είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο καταγράφει τη ζωή του στο YouTube, έχοντας κερδίσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο subscribers. Σε λίγους μήνες το ζευγάρι περιμένει μια σημαντική προσθήκη στην οικογένειά του- ένα μωρό (θα το ονομάσουν Domonic).

 

 

 

Η Domonique είναι αυτή που θα γεννήσει το παιδί. Το ζευγάρι δήλωσε στο BuzzFeed ότι σχεδίαζε την εγκυμοσύνη χρησιμοποιώντας μία τοπική τράπεζα σπέρματος.

Όταν όμως η Domonique ανέβασε φωτογραφίες δείχνοντας την κοιλιά της, το ζευγάρι άρχισε να λαμβάνει αρκετά αρνητικά σχόλια- πολλά από τα οποία στρέφονταν κατά της Domonique. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να πουν ότι, ως η πιο αρρενωπή, δεν έπρεπε να γεννήσει αυτή το μωρό, αλλά η σύντροφός της.

 

 

Μια φωτογραφία της Domonique στο Snapchat έφερε κι άλλα αρνητικά σχόλια. Υπήρχαν βέβαια κι αυτοί που υπερασπίστηκαν το ζευγάρι.

 

 

Το ζευγάρι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Instagram για να απαντήσει σ΄όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια. «30 εβδομάδες έγκυος και περήφανη» σημειώνει η ανάρτηση που ανέβασε η Domonique την Τετάρτη.

 

 

«Είμαι μια γυναίκα. Είμαι μια γυναίκα που πάντα ήθελε ένα παιδί. Ποιος νοιάζεται που δεν έχω την κανονική εικόνα μιας γυναίκας που είναι έγκυος – Είμαι η μητέρα του Domonic και είμαι περήφανη.»

 

Πηγή antivirus

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...