20 Ιανουαρίου: Πάρτυ των Rainbow Dancers

Το έκτο πάρτι των Rainbow Dancers του 10% ήρθε!  Θα ξεφαντώσουμε σε ρυθμούς salsa, rock'n'roll, mambo, merenque,disco, bachata, rumba, tango και φυσικά reggaeton.
Σ' αυτό το πάρτυ μας θα κάνουμε και το παραδοσιακό κοπητηπίτα, αλλά και Secret Santa, με ανταλλαγή δώρων. Το κάθε άτομο που θα παραβρεθεί στο πάρτι μπορεί να φέρει ένα μικρό δωράκι αξίας έως 4 ευρώ, το οποίο κατά προτίμηση να είναι unisex  (δεν ξέρεις σε ποιον μπορεί να τύχει). Στην συνέχεια θα περάσει λοταρία με τα ονόματα όλων όσων έχουν φέρει δώρα ώστε τυχαία να γίνει ανταλλαγή δώρων για τη νέα χρονιά.

Ελάτε να γνωριστούμε, να κάνουμε νέες φιλίες και να περάσουμε αξέχαστα! Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα βήματα, θα σας τα μάθουμε εμείς!

Σε έναν υπέροχο χώρο στον Κεραμείκο με φανταστικές προσφορές για τους καλεσμένους μας.
1 Λίτρο Margarita και ποικιλία tapas για 5 άτομα 35 euro.
1 Λίτρο Sagria και ποικολία taps για 5 άτομα 20 euro.

Πότε; Παρασκευή 16Δεκεμβρίου, 9:30μμ
Πού; Ο Μεξικάνος, Ιακχου 8-Ευμολπιδων, Γκάζι
Η είσοδος στο πάρτι είναι δωρεάν!
 

Λίγη ιστορία

Οι Rainbow Dancers πρωτοξεκίνησαν ως μαθήματα λάτιν χορών για γκέι γυναίκες και άντρες από το 10% το 2004 με την ονομασία Sunday Salsa Fever και συνεχίστηκαν ως το 2007 υπό την ομπρέλα της ΟΛΚΕ. Από τον Μάιο του 2015 γίνονται σε συνεργασία με την Αθηνά Ολκεία στο Μοναστηράκι και συμμετέχουν 30-40 ΛΟΑΤΚΙ γυναίκες και άντρες.
Οι Rainbow Dancers χορεύουν κάθε Δευτέρα 6-8μμ και Τρίτη 7-9 & 9-11μμ στη διεύθυνση Αγάθωνος 6 & Βύσσης, 1ος όροφος, πολύ κοντά στο Μετρό Μοναστηράκι.

Για πληροφορίες και επικοινωνία:   [email protected]6984 265 175.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...