ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λεσβίες Υδροχόοι μπήκε ο γενέθλιος μήνας σας και η σειρά σας... Για να δούμε με ποιες κάνετε χωριό εσείς...

Γυναίκα Υδροχόος-Γυναίκα Κριός
Και οι δύο αγαπάτε οποιαδήποτε γεύση του απαγορευμένου. Η ένωση σας είναι απίστευτα ερωτική και εξωτική. Καταφέρνετε και οι δύο  να κάνετε την άλλη να νιώθει ξεχωριστή και οικειότητα μεταξύ σας ανοίγει ένα ακόμη πεδίο του πειραματισμού. Είναι πιθανό να φτάσετε στα όρια της ερωτικής απόλαυσης, και κάθε φορά αισθάνεστε σαν να είναι η πρώτη φορά. Μοιράζεστε το πάθος για νέες εμπειρίες, καθώς και το θάρρος να ανατρέπετε τα δεδομένα και να κάνετε τα πάντα με το δικό σας τρόπο. Η φιλία έρχεται φυσικά σε αυτή τη σχέση, καθώς και η αμοιβαία υποστήριξη και κατανόηση.

Γυναίκα Υδροχόος-Γυναίκα Ταύρος
Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο μια γυναίκα Ταύρος  έλκεται από μία γυναίκα Υδροχόο. Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει νέα προοπτική για τη ζωή. Δεδομένου ότι η γυναίκα Ταύρος έχει την φυσική ανάγκη  να είναι επιτυχής και να αποδείξει το θάρρος της στον κόσμο, η σταθερότητα που μία Υδροχόος γυναίκα μπορεί να της προσφέρει έχει την ικανότητα να προκαλέσει αποτελεσματική αλλαγή στη ζωή της. Για μια γυναίκα Ταύρο, το πάθος μπορεί να παρεξηγηθεί ως αγάπη και μια γυναίκα Υδροχόος μπορεί να αλλάξει ιδέες  συχνά καθώς το πάθος γι ‘αυτήν δεν είναι σταθερό. Μία γυναίκα Υδροχόος μπορεί επίσης να απομακρύνει μια γυναίκα Ταύρο με τη συμπεριφορά της μερικές φορές. Η προσέγγισή της απέναντι στη ζωή, μπορεί να θεωρηθεί παράλογη, καθώς και υπερβολική.

Γυναίκα Δίδυμος-Γυναίκα Υδροχόος
Μια γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Υδροχόος θα μοιραστούν ένα υπέροχο δεσμό, λόγω των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας τους.  Εκτός από εραστές, αντιμετωπίζουν η μία την άλλη ως καλύτερες φίλες. Έχουν παράλληλα γούστα και για αυτό  περνούν το χρόνο τους κάνοντας πράγματα  που ενδιαφέρει και τις δύο. Και οι δύο είναι στο ίδιο επίπεδο συναισθηματικά, ψυχολογικά και σωματικά. Μπορούν και συμμετέχουν σε πολύωρες συζητήσεις βασισμένες σε διάφορα πνευματικά θέματα. Μια γυναίκα Δίδυμος και μία γυναίκα Υδροχόος θα μοιραστούν μια έντιμη σχέση στην οποία δεν θα υπάρχει η έννοια της γκρίνιας. Και οι δύο, Δίδυμος και Υδροχόος  ίσο επίπεδο του ευφυΐας. Έτσι, όταν περνούν το χρόνο τους μαζί, διασκεδάζουν απίστευτα. Δεδομένου ότι και οι δύο θέλουν να εξερευνήσουν νέα μέρη και νέα πράγματα, θα αρχίσουν να το κάνουν και αυτό μαζί. Αυτό ποτέ δεν θα φέρει την πλήξη στη σχέση.

yy

Γυναίκα Καρκίνο-Γυναίκα Υδροχόος
Αν βάλετε μια γυναίκα Καρκίνο και μια γυναίκα Υδροχόο στο ίδιο δωμάτιο, θα απογοητευτείτε πλήρως καθώς είναι ικανές να δημιουργήσουν τεράστιους καβγάδες μέσα σε δευτερόλεπτα.  Και οι δυο τους θέλουν να αποδεικνύουν την ανωτερότητά τους, και όταν κάποιος την προκαλεί, απλά οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τι να κάνουν. Δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός, αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα. Πρέπει να καταλάβουν την διαφορετικότητά τους και για να δουλέψει αυτή η σχέση  πρέπει και οι δύο να συμβιβαστούν.  Η γυναίκα Καρκίνος πρέπει να συνηθίσει τον τρόπο ζωής της συντρόφου της, αλλά και οι δύο θα πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ ώστε να αποκτήσουν μια συμβατή σχέση.

Γυναίκα Λέων-Γυναίκα Υδροχόος
Όταν μια γυναίκα Λέων και μια γυναίκα Υδροχόος συνάπτουν σχέση, μπορούμε να περιμένουμε το απίθανο. Το κάθε ζώδιο μπορεί να κυριαρχήσει το άλλο με διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε μια πολύ ισορροπημένη σχέση. Η γυναίκα Υδροχόος θα διδάξει στη γυναίκα της σταθερότητα, υπομονή και μια ήρεμη προσέγγιση στη ζωή, ενώ η γυναίκα Λέων θα μάθει τη γυναίκα Υδροχόο τι σημαίνει πάθος. Μια γυναίκα Λέων και μια  γυναίκα Υδροχόος δημιουργούν μια σχέση που από μόνη της είναι μία φιλοφρόνηση. Και τα δύο άτομα φέρνουν κάτι στο προσκήνιο, ίσως ένα μάθημα που η άλλη μπορεί να απορροφήσει και έτσι σχηματίζουν ένα δεσμό που βασίζεται στην κατανόηση και στον αμοιβαίο σεβασμό. Εάν μπορέσουν να συνεχίσουν να ζουν τη ζωή τους όπως πριν συναντηθούν, τότε θα καταφέρουν να είναι ευτυχισμένες.

Γυναίκα Παρθένος-Γυναίκα Υδροχόος
Μια γυναίκα Παρθένος και μια γυναίκα Υδροχόος, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις χειριστεί κανείς ως ξεχωριστά άτομα, αλλά μαζί, μπορούν να ισορροπήσουν και να λειτουργούν αρμονικά. Συχνά και οι δύο γυναίκες, μπορούν να φύγουν από τη σχέση χωρίς να δώσουν δεύτερη ευκαιρία ή ακόμα και κάποιο λόγο, αλλά όταν αυτό συμβαίνει, είναι σίγουρο πως η σχέση αυτή δεν προχωρούσε για καμιά τους. Είναι ζώδια τα οποία θα συγκρούονται σε αρκετά στη ζωή τους. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα ενοχλεί μια γυναίκα Παρθένος και το αντίστροφο, όταν αυτές οι δύο είναι μαζί.

Γυναίκα Ζυγός-Γυναίκα Υδροχόος
Πράγματα που είναι εμφανή σε μια γυναίκα Ζυγό δεν είναι ορατά σε μια γυναίκα Υδροχόο. Ωστόσο, υπάρχει μια ορισμένη δύναμη που τους επιτρέπει να είναι μαζί παρά τις διαφορετικές τους ιδιότητες. Είναι η ικανότητά τους να αφήνουν τις διαφορές τους να τις ενώνει, παρά τις ομοιότητες να τους κάνει τη ζωή μονότονη. Αν και είναι εντελώς διαφορετικές δεν υπάρχει ανησυχία για αυτή τη σχέση. Αυτά τα ζώδια ξέρουν να προσαρμόζονται και να ζουν άνετα με τον άλλον.

Γυναίκα Σκορπιός-Γυναίκα Υδροχόος
Η γυναίκα Υδροχόος έχει επίσης να έχει στο μυαλό της πως υπάρχουν πολύ λόγοι που θα μπορούσαν να διώξουν μακριά τη γυναίκα Σκορπιό. Αν και ιδιοσυγκρασία της γυναίκας Σκορπιού είναι ανεξέλεγκτη, μπορεί να μην ανεχτεί τα συχνά ξεσπάσματα. Και οι δύο τους  είναι αρκετά αντιφατικές και κυκλοθυμικές κατά καιρούς και αυτό μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην σχέση τους. Σεξουαλικά οι δύο τους μπορεί και να ταιριάζουν αν καταφέρουν να ανακαλύψουν τις ανάγκες η μία της άλλης. Αν όχι, τότε δεν θα υπάρχει συνοχή στη σεξουαλική τους ζωή. Αυτό το αίσθημα της ανολοκλήρωσης μπορεί  να οδηγήσει σε μια καταστροφική μάχη.

y

Γυναίκα Τοξότης-Γυναίκα Υδροχόος
Η γυναίκα Τοξότης έχει μια αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή και θέλει να κυνηγήσει τα όνειρά της. Έχει μια ισχυρή διάνοια και προτιμά μια γυναίκα με παρόμοιες ιδιότητες. Ταιριάζει με μια γυναίκα Υδροχόο που είναι επίσης πνευματική. Και οι δύο είναι σε θέση να συνομιλούν για τα όνειρά τους. Η γυναίκα Υδροχόος είναι επίσης αρκετά κοινωνική. Είναι μια εξωστρεφής προσωπικότητα, που συνδυάζεται καλά με την προσωπικότητα της γυναίκας Τοξότη. Της αρέσει να είναι με πολύ κόσμο και να απολαμβάνει τη συντροφιά ανθρώπων του ίδιου επιπέδου. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα βοηθήσουν σίγουρα τη σταθερότητα αυτής της σχέσης!  Η γυναίκα Τοξότης είναι ανοιχτόμυαλη, και συνήθως δεν είναι κτητική. Αυτό είναι ένα φανταστικό πλεονέκτημα όταν είναι σε σχέση με μια γυναίκα Υδροχόο, η οποία έχει πολλούς φίλους και θέλει να βρίσκεται συνέχει έξω. Η γυναίκα Τοξότης δεν πάει πίσω. Από τη φύση της, της αρέσει να φλερτάρει. Αυτό δεν θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση, καθώς ούτε η γυναίκα Υδροχόος δεν είναι κτητική.

Γυναίκα Αιγόκερως-Γυναίκα Υδροχόος
Αν και είναι δύσκολο να χειριστεί κάποιος τη γυναίκα Αιγόκερω, η γυναίκα Υδροχόος είναι αρκετά έμπειρη στην αντιμετώπιση δύσκολων γυναικών. Θα την ηρεμήσει και θα την χειριστεί με έναν τρόπο που θα κάνει τη γυναίκα Αιγόκερω ευτυχή και υπερήφανη που είναι μαζί της. Η γυναίκα Υδροχόος είναι έξυπνη και ταλαντούχα και θα χρησιμοποιήσει τα θετικά χαρακτηριστικά της για να προκαλέσει την ενεργητικότητα της γυναίκας Αιγόκερω. Η σχέση ανάμεσα στη γυναίκα Αιγόκερως και τη γυναίκα Υδροχόος θα είναι ξεχωριστή και ολοκληρωμένη αρκεί και οι δύο να είναι ειλικρινείς και σωστές.

Γυναίκα Υδροχόος-Γυναίκα Υδροχόος
Τα επίπεδα ερωτισμού σε αυτή τη σχέση μπορεί να ποικίλουν.  Χωρίς αμφιβολία, τα πρώτα ραντεβού και η περίοδος του φλερτ θα είναι γεμάτα χαμόγελα και εκπλήξεις. Και οι δύο σύντροφοι είναι πνευματικά ισχυροί. Όμως, δύο γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου μαζί δεν είναι ότι πιο ρομαντικό. Το αστείο είναι ότι οι συνομιλίες τους θα τις κρατά απορροφημένες για ώρες. Για έναν ξένο, αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ ρομαντικό και τέλειο. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει αισθητό από τις ίδιες. Είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο να κάνουν μια προσπάθεια να κρατήσουν ζωντανό τον ενθουσιασμό στη ζωή τους. Χωρίς αυτό, η σχέση θα μαραζώσει.

Γυναίκα Υδροχόος-Γυναίκα Ιχθύς
Η γυναίκα Ιχθύς είναι ευγενική και στοργική. Αυτό θα φανεί πολύ γοητευτικό στη γυναίκα Υδροχόο που θα λατρεύει να βρίσκεται μαζί της. Είναι επίσης καταπληκτική ακροατής, που θα ταιριάξει με την πολυλογού Υδροχόο. Η γυναίκα Υδροχόος θα πρέπει να γνωρίζει όμως πως η γυναίκα Ιχθύς δεν είναι από τους ανθρώπους που εξωτερικεύουν τη δυσαρέσκειά τους. Υπάρχει ένα όριο στα πράγματα που η γυναίκα Ιχθύς μπορεί να αντέξει. Η γυναίκα Υδροχόος είναι ενεργητική, εξωστρεφής και με γεμάτη κοινωνική ζωή. Της αρέσει να περιτριγυρίζεται από φίλους. Η γυναίκα Ιχθύς είναι το άλλο άκρο. Είναι ονειροπόλα και της αρέσει να μένει στις σκέψεις της συνέχεια.

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...